Korkmalımıyım
185 görüntüleme
Z
Zeynep O. K.
10 Aralık 2025 19:15
Merhabalar düzeltilmiş ayımız 7.5 aylık yoksada 8.5 aylık ikiz kızlarım var doktora gittik 3 gün önce doktor bu bebekler ayaklarının üstünde durmuyıyor hemen beyin emarı çekilmesi lazım dedi(çocuk noröloji)daha sonra gelişimsel pedatri doktorumuz da muane sonunda bizi fizik doktoruna yönlendirdi evde yapmamız için egzersiz önerdi evde yapmaya başladımdaha incebu konuyla ilgili doktorlara sorduğumda daha erken dediler ayakda durmak için her kafadanbir çıltı kimi erken diyor kimi geç kaldınız diyor narkozla emar çekileceği için korkuyorum açıkcası çünkü kızlarım 35+5 günlükdpğdular bir kızım 16 günyoğun bakımdam çıktı diğer kızım da 9 gün entübe ve 24 günü yoğun bakıödan çıltım solunum sıkıntışatı vardı narkoz almak her zaman içinriskli uyanmaya bilirler ben ne yapmalıyım korkmalımıyım NE OLUR YARDIMEDİN!!

Fatma A. U.
10 Aralık 2025 19:29
Yazdıklarıniz için hiçbir fikrim yok ama size destek olmak için yazıyorum rabbim şafi ismiyle şifalarını versin
Birtek doktora götürmeyin nacizane fikrim her bebem farklıdır gelişimsel olarak inşallah ikisinde de bişey yoktur
Tek söyleye bileceğim başka bir doktora daha götürün
Rabbime sığının korkmayın Allah yardımcınız olsun
Birtek doktora götürmeyin nacizane fikrim her bebem farklıdır gelişimsel olarak inşallah ikisinde de bişey yoktur
Tek söyleye bileceğim başka bir doktora daha götürün
Rabbime sığının korkmayın Allah yardımcınız olsun

Gözde B. ..
10 Aralık 2025 19:40
Farklı bir uzmana daha göstermenizde fayda var.

Aysel K.
10 Aralık 2025 19:57
Oğlum 26+6 doğdu şuan 17 aylık düzeltilmiş 14 aylık düzeltilmiş 7 aylıkken oğlum da ayakta durmuyordu erken doğduğu için ayak altları vs daha hassas ve hiç bir zaman sorun yapılmadı zaman verildi yani bebişlere zaman ver erken doğdular bir tık daha yavaş olabilir benim oğlum herşeyi sorunsuz atlatıyor ona rağmen zamanı geldi mi yapıyor herşeyi sen yapman gerekeni yap ondan fazlası zarar bu tavsiyelerim Belçikadan
D
Didem H.
10 Aralık 2025 19:58
Hem kendim için hem de çocuklar için iki doktor da farklı şeyler söylediyse her zaman 3.görüş alırım lütfen siz de bir uzmana daha danışın
Z
Zeynep O. K.
10 Aralık 2025 20:39
Randevu aşdım başka doktora cuma günü götüreceğim