Kordon Sarkması

962 görüntüleme
K

Kevser Ş.

19 Nisan 2026 19:31
Merhaba doğumda herşey normal ilerlerken kordon sarktığı için aniden sezeryana alındım var mıdır bu durumu yaşayan sonrasında ikinci doğumunu risksiz yapan
Ebru K.

Ebru K.

19 Nisan 2026 19:59
Aynı durum bende de oldu 30 saate yakın doğum sancısı çektikten sonra suyum gelince anladı doktor apar topar alındım sezeryana ama korkmayın ben değil ama kız kardeşim iki kere sezeryanla doğum yaptı onun başına da ilkinde benim gibi olmuştu şuan çok sagliklilar ilkokul bire gidiyor:)
K

Kevser Ş.

19 Nisan 2026 20:04
Ebru Kaya
Aynı durum bende de oldu 30 saate yakın doğum sancısı çektikten sonra suyum gelince anladı doktor apar topar alındım sezeryana ama korkmayın ben değil ama kız kardeşim iki kere sezeryanla doğum yaptı onun başına da ilkinde benim gibi olmuştu şuan çok sagliklilar ilkokul bire gidiyor:)
Aa öyle mi ikincisinde aynı durum oldu mu peki birde neden olduğunu öğrenebildiniz mi ?
Ebru K.

Ebru K.

19 Nisan 2026 20:06
İkincisinde olmadı öyle bir sorun bu kordon sarkmasinin belli sebebi yok sadece doğum esnasında bebek kanala yerlesemedigi için olur demişti doktorum her doğumun hikayesi ayrıdır unutmayın benim üçüncü bebeğim ikisini normal doğum yaptım sorun yoktu ama üçüncüde apar topar alındım sezeryana
K

Kevser Ş.

19 Nisan 2026 20:07
Anladım çok teşekkür ederim yanıtınız için :)
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir