Köpüklü Kaka

59 görüntüleme
K

K.Y

17 Nisan 2026 13:30
Bebeğim bir iki gündür köpüklü kaka yapıyor nedenini anlayamadım herhangi bir rahatsızlık veya bir huzursuzluğu da yok.

Böyle bir durum ile karşılaşan var mı acaba
Ayşe D.

Ayşe D.

17 Nisan 2026 13:45
ilk 6 ay boyunca vardı oğlumda zorlanıyordu yaparken ama herhangi bi sıkıntıya işaret değilmiş doktora gitmiştik
Afranur K.

Afranur K.

17 Nisan 2026 13:48
Bizde de olmuştu, hatta çok araştırmıştım yok ön sütü çok içiyor yok süt protein alerjisi.

Annemler belini üşütmüş dediler, çocuğun belini sardık 2. Gün iyileşti 😅 ben bir sürü korku senaryosu üretmiştim hatta sütü bıraktım, elimle ön sütü sağdım felan. Küçük bir havlu mevzuyu çözdü. Bazen geçmişi dinlemek de iyi olabiliyor 🙊🤏🏻
K

K.Y

17 Nisan 2026 14:30
Ayşe Doğangün
ilk 6 ay boyunca vardı oğlumda zorlanıyordu yaparken ama herhangi bi sıkıntıya işaret değilmiş doktora gitmiştik
Aa teşekkür ederim 🙏
K

K.Y

17 Nisan 2026 14:31
Afranur Keskin
Bizde de olmuştu, hatta çok araştırmıştım yok ön sütü çok içiyor yok süt protein alerjisi.

Annemler belini üşütmüş dediler, çocuğun belini sardık 2. Gün iyileşti 😅 ben bir sürü korku senaryosu üretmiştim hatta sütü bıraktım, elimle ön sütü sağdım felan. Küçük bir havlu mevzuyu çözdü. Bazen geçmişi dinlemek de iyi olabiliyor 🙊🤏🏻
Ay bende araştırdım sütümle yediklerimle ilgili olabilir mi dedim gerçekten 😃 Doğrudur bende ayağına beline dikkat edeyim bakalım teşekkürler ☺️ 🙏
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir