Konuşmuyor
171 görüntüleme
S
Sena Ö.
27 Temmuz 2026 00:10
1 yıl 8 aylık aşırı sosyal kendini hareketleriyle çok güzel ifade ediyor eskiden ineğe möö derdi gel gel derdi onları da bıraktı tamamen fiziksel kendini anlatıyor göz teması var çok sevgi dolu bir çocuk ama anlamlı kelimesi asla yok sadece anlamsız konuşmaya çalışıyor doktorum kızımda sorun görmedi eylüle kadar bekleyelim dedi yapmadığım şey kalmadı üzülüyorum
S
Serap B.
27 Temmuz 2026 00:20
Haretleriyle sizi yönlendirdiği zaman hemen istediğini vermeyin konuşması için teşvik edin anlamıyormus gibi yapın oğlumda öyleydi ben öyle yapınca mecbur konuşmaya başladı şuan 5 yaşında ve bazen istediği şeyin ismini değilde onu istiyorum diyor bildiği halde yapıyor bende inatlasiyorum onunla ne istediğini tam olarak söyleyene kadar
S
Sena Ö.
27 Temmuz 2026 00:31
Doktorum da böyle dedi bu şekilde yapmaya çalışıyorum ama en azından anne ya da baba demez mi 🥹
S
Sena Ö.
27 Temmuz 2026 00:31
Doktorum da böyle dedi bu şekilde yapmaya çalışıyorum ama en azından anne ya da baba demez mi 🥹
Ö
Özge N. K.
27 Temmuz 2026 01:07
Ş
Şükran B.
27 Temmuz 2026 01:55
Benim oğlumda aynı sekildeydi iki yaşına doğru anne baba gibi kelimeler kullandı doktor sıkıntı görmedi kreşe gönderdim şimdi 4 yaşına girecek birden açıldı resmen artık herşeyi tekrar edip konuşuyor zamanı var demek ki sizin de ama içiniz rahat etmiyorsa dil ve konuşma terapisi alabilirisniz
N
Nazli U.
27 Temmuz 2026 02:49
aynı yollardan geçmişiz. Etkileşime giriyor diye günde 2-3 kere parka gidip sürekli çocuklarla vakit geçirmesini sağladım. Anladım ki bir çocuk yanında konuşan başka bir çocuk olunca ona ayak uydurmak için iletişime geçmeye çalışıyor. Deneyin lütfen
Yükleniyor...