Konusmama

174 görüntüleme
A

Aleyna Ö. A.

22 Temmuz 2026 16:38
20.5 aylık oğlum var kelime sayısı 7 8 tane söylenen her seyi anlıyor yapıyor sosyal bir çocuk ama konuşamıyor söylediği kelimeleri de unutuyor daha söylemiyor bu yüzden kelime sayımız artmıyor ne yapmamız gerekiyor doktora götürdüm hersey normal dedi ama kelime sayısını arttıramıyoruz sürekli konuşuyoruz kitap okuyoruz ama yok
G

Gülcan Ş.

22 Temmuz 2026 16:42
Merhaba kitap okuyor musunuz sabah akşam birde siz cümle kurarken daha baskın cümleler kurun mesela ssuu içç annneye gel gibi benim kızım da öyleydi çok kitap okumaktan gün boyu onunla konuşmaktan onu dile getirdik resmen ama erkek çocukları geç konuşur diyen doktorlarda var
A

Aleyna Ö. A.

22 Temmuz 2026 16:44
Sürekli okuyoruz konuşuyoruz ama o konusamıyor ve istediğini anlamadığımız zaman da sinirlenip aglıyor
G

Gülcan Ş.

22 Temmuz 2026 16:46
Aleyna Ömer Arslan
Sürekli okuyoruz konuşuyoruz ama o konusamıyor ve istediğini anlamadığımız zaman da sinirlenip aglıyor
Ayy yaa çok zor ama konuşur merak etmeyin
Ş

Şükran B.

22 Temmuz 2026 16:56
Benim oğlumda öyleydi kreşe gönderdik 3 yaşından sonra konuşmaya başladı
S

Sultan ..

22 Temmuz 2026 17:12
Baska çocuklarla buluşturun cok yararı olur
A

Aleyna Ö. A.

22 Temmuz 2026 17:15
Sultan
Baska çocuklarla buluşturun cok yararı olur
Gurbetteyiz pek bi tanıdığımız yok ama elimizden geldiğince çocukların oldugu yerlere götürüyoruz
S

Songül

22 Temmuz 2026 23:01
Bebwginiz hqrwkwtli bir cocuksa bence normal . Hqreket dili baskılar. Kpmsumun da 19 aylık kızı var o da konusmuyor .
D

Dilek S.

22 Temmuz 2026 23:14
Konuşma ve dil terapisi almanızı öneririm neredeyse iki yaşında bu dönemde ikili cümlelere geçilmesi beklenir “anne gitti” gibi söylediklerinizi anlıyor yapıyorsa sadece gecikmiş dil ve konuşma terapisi almanız gerekir.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir