Konuşma Geriliği

342 görüntüleme
Esin Ü. .

Esin Ü. ..

3 Temmuz 2026 01:45
Oğlum 20 aylık oldu sadece baba, gel, aç anne, dede diyor o da bazen tek çocuk başka sehirdeyiz çevremiz de yok ama her gün elimden geldiğince sosyalleştirmeye çalışıyorum 2 3 saat en az parka çıkartıyorum birşey istediğinde beni kaldırıp yaptırıyor beyin nerye nasıl olacağını biliyor istediği şeyi gösteriyor yada elimize veriyor aç diye ama hâlâ konuşma yok ekran bakıyor bu arada ama yemek yedirirken çizgi film açıyorum sonrasında arada bir çok ağlarsa açıyorum o kadar
Göktenur B.

Göktenur B.

3 Temmuz 2026 07:33
Her çocuğun gelişimi farklı benim oğlumda öyleydi yaşadığımız şehirde kimse yoktu sadece parka gidip sosyalleşebiliyordu oyun grubu felanda çok aradım ama yoktu sonra yazın anneanneye gittik orda etrafimiz kalabalıkti sürekli çocuk vardı gerçekten biranda açıldı konuşması ben ekranın dikkatli verildiği sürece zararının olduğunu düşünmüyorum benim oğlum 2 yaşında Türkçe İngilizce renkleri saymaya başladı 4 yaşında 100 e kadar sayıp rakamları gösterebiliyordu ekranın bize bu gibi faydaları oldu
F

Fatma A.

6 Temmuz 2026 12:44
Benim kızımda 20 aylık baba teyze abla abi ve hayvan seslerini çıkarıyor al ver gel gibi şeyleri de söylüyor ama anne demiyor bir de çoğu kelimenin ilk iki harfini söylüyor ne yapacağımı bilmiyorum ekran vermiyorum haftada max 30 dk
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir