Konuşma😇
80 görüntüleme

Merve D.
6 Mart 2026 16:17
Merhabalar kızım altı aylık. Gurbette yaşıyoruz ben büyütüyorum tek başıma. Annemlere gittiğimiz zaman kalabalık görünce konuşuyor sesler çıkarıyor ama evde aynı şekilde değil. Yetemiyor muyum acaba

Nisa N. M.
İlk ve Acil Bakım Teknikeri
6 Mart 2026 16:24
Siz annesisiniz tabii ki yetersiniz . Zaten daha küçücük ona konuşmayı siz öğreteceksiniz ve en çok sizinle konuşmayı sevecek böyle düşünmeyin 🤍

Merve D.
6 Mart 2026 16:25
Siz annesisiniz tabii ki yetersiniz . Zaten daha küçücük ona konuşmayı siz öğreteceksiniz ve en çok sizinle konuşmayı sevecek böyle düşünmeyin 🤍
P
Papatya T.
6 Mart 2026 17:37
Merhaba bende aynı durumdayım tek büyütüyorum ama benimki kalabalıkta huzursuz oluyor sanırım ev ortamına ve sadece bana alıştı dışarı çıkınca huzursuzlanıyor nasıl çözebilirim bilmiyorum

Ecem A. D. ..
6 Mart 2026 19:04
Ben kalabalık ortama asla sokamıyorum sadece babası ve bana geliyor 6 ay 6 günlük artık omuzlarımın kollarımın takati kalmadı.

Merve D.
6 Mart 2026 19:09
Ben kalabalık ortama asla sokamıyorum sadece babası ve bana geliyor 6 ay 6 günlük artık omuzlarımın kollarımın takati kalmadı.

Merve D.
6 Mart 2026 19:25
Merhaba bende aynı durumdayım tek büyütüyorum ama benimki kalabalıkta huzursuz oluyor sanırım ev ortamına ve sadece bana alıştı dışarı çıkınca huzursuzlanıyor nasıl çözebilirim bilmiyorum
P
Papatya T.
6 Mart 2026 20:17
Maalesef ya ne zamana kadar böyle sürecek bilmiyorum inşallah biram önce düzelir🙏