Konuşma

141 görüntüleme
B

Birsen O.

29 Ekim 2025 21:14
Merhabalar, bebeğim 18 aylık 100 kelimeden fazla kelime kullanıp istediği herşeyi kolaylıkla ifade ediyor ve söylediğimiz her kelimeyi çok net olmamakla beraber hemen ağzından çıkarıyor . Erken konuşmak fazla kelime cümle kurmanın zekasal etkisi var mıdır ?
A

Ayşe E. ..

29 Ekim 2025 21:40
Sitesinde günlük en fazla 12 yazıyordu sanırım
İ

İ.E.

29 Ekim 2025 21:44
Ben de onu arastiriyordum simdi. Tetagile alternatif olarak.
Almancadan ceviridir:
Dozaj

Bu ilacı her zaman kullanım talimatında belirtildiği şekilde veya doktorunuz ya da eczacınız ile yaptığınız görüşmeye uygun olarak kullanın. Emin değilseniz doktorunuza veya eczacınıza danışın.

Başka şekilde reçete edilmedikçe:

Akut durumlarda

1 yaşına kadar bebekler (doktorla görüşerek):

Tek doz: 2 Globül

Günlük toplam doz: yarım ila bir saatte bir, en fazla günde 6 kez (günde 12 Globülü geçmeyin)

6 yaşına kadar çocuklar:

Tek doz: 3 Globül

Günlük toplam doz: yarım ila bir saatte bir, en fazla günde 6 kez (günde 18 Globülü geçmeyin)

Bir haftadan uzun süreli kullanım, yalnızca homeopati konusunda deneyimli bir terapist ile görüşüldükten sonra yapılmalıdır.

---

Kronik durumlarda

1 yaşına kadar bebekler (doktorla görüşerek):

Tek doz: 2 Globül

Günlük toplam doz: günde 1–3 kez (günde 6 Globülü geçmeyin)

6 yaşına kadar çocuklar:

Tek doz: 3 Globül

Günlük toplam doz: günde 1–3 kez (günde 9 Globülü geçmeyin)

Şikâyetler iyileşirse kullanım sıklığı azaltılmalıdır.
İ

İ.E.

29 Ekim 2025 21:52
Ama osanit icin guvenilir bir kaynak bulamadim. Siz yurtdisindan mi getirttiniz? Osanit turkiye adli bir site var ama resmi distributoru olduguna dair bir kaynak bulamadim.
B

Birsen O.

29 Ekim 2025 22:22
Evet, Almanya’dan aldım ama öncesinde Türkiye’den de bir kere almıştım . Farklı olduğunu düşünmüyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir