Konudan bağımsız mı değil mi bilmiyorum ama merak ediyorum

414 görüntüleme
E

Ezgi Ç.

30 Mayıs 2025 09:52
Merhaba oğlum 16.5 aylık, göz teması var, çağırdığında bakar, en az 20 kelimesi var. Sadece araba oynadığında yere yatıyor yüz üstü ve arabayı ileri geri sürüyo o esnada sadece tekerleğine bakıyo sanki hipnoz olmuş gibi, çağırdığımızdq asla tepki vermiyo o şekilde olunca baska birseylere odaklamaya çalışıyorum arabanın üstünde ne varmış bakalım filan diye almaya çalışıyorum ağlıyo vermiyo kıyamet kopuyor. Bunu neden yapiyordur
G

Gizem Ö. ..

2 Haziran 2025 09:25
Merhaba bizimki de böyleydi herşeyi normal ama arabaya tapıyordu boş boş sürüyordu başka oyuncaklarla pek oynamaz araba araba evde de çok vardı açıkçası komple kaldırdık uzman önerisi ile. Bence bı kaldırın başka şeylere odaklansjn
G

Gizem Ö. ..

2 Haziran 2025 09:25
Ben cevap yazdım ama forumu bilmiyorum sadece Dr mu yanıtlıyor sadece tavsiye amaçlı söylemek istedim benzer durumumuz olduğu icin
E

Ezgi Ç.

3 Haziran 2025 08:59
Bi ara kaldırmıştım evet olmadığı için yapmıyordu sonra araba sormaya başladı 1 2 tane çıkardım yine bi süre yapmadi bu ara yapmaya başladı, bu arada teşekkür ederim önerin için osman hoca yazar diye düşünüyorum bazı sorulara cevap vermiş bakalım inşallah verir
G

Gizem Ö. ..

5 Haziran 2025 12:35
Merhaba arabaya odaklı ve başka şeyle oynamiyorsa bence kaldırın bize öyle önerdi uzman ve 10 gün sonra ekranı da kesince kendi legolardsn tren yaptı üçgen şekilleri benle yönlendirerek aaa bu araba olsun dedim araba olunca konuyu hemen dağıttık botle boyle geçiyor çünkü versem odaklanacak ve başka şeyle oynayıp hayal kurmayafakti. Benim oğlum 2.5 yaşında ben keşke daha önceden çocuk gelişim uzmanına gidip fikir alsaydim diyorum insanın aklinda soru issareti olması da kötü. Annelerimiz iyi bişey yok çocukta bizde büyüttük diyollar ama bu zamanın çocukları başka bence biraz evhamlı davranmak gerekiyor bu zaman için bahsediyorum. Yine de en iyi siz bilirsiniz siz onun annesisiniz. Umarım en kısa sürede içiniz rahatlar , Allah uzun ömür versin yavrunuza da 💞

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir