Konu ile Alakasız. Sezaryen Doğum İç Karın Dikişleri

352 görüntüleme
B

Buse

5 Temmuz 2025 07:22
Sezaryen olalı 8 ay oldu 1 haftadır karnımın içinde bir ağrı var birkaç gündür arttı ağrı sanki. Sizde de olmuş muydu? Bebeğim 8 aylık biraz yorucu bir döneme geçtik çok hareketlendi acaba ondan mı?
K

Kardelen M.

5 Temmuz 2025 07:25
Benimde 6 aylık olacak hala daha dokunduğumda o bölgede acı hissediyorum kaşıntı da var ağrım yok ama hassasiyet var hala arada sancılanıyor
B

Buse

5 Temmuz 2025 12:41
Evet onlar oluyordu zaten hatta orda ki hissizlik ve üşüttüğümüz zaman giren sancılar hep bizimle kalacak diğerleri zamanla geçecek diye biliyorum.
Ama bu farklı bi his karnımın içinde biseyler oluyor sanki ama tarif edemiyorum:) en iyisi pazartesi dokturuma danışmak
K

Kardelen M.

17 Temmuz 2025 13:54
Gittinizmi doktora ?
B

Beyza D.

21 Temmuz 2025 08:54
Merhaba benim de dikişimin altında kalan bölgede batma hissi şeklinde ağrım oluyor. Bebeğimi uzun süre kucağımda taşıdığımda ve pilates topunda hopladığımızda artıyor. Sanki rahmim ağrıyor gibi geliyor. Böyle bişey yaşayan var mı?
B

Buse

24 Temmuz 2025 20:59
Fırsat olmadı yoğun tempolu işlerden. İşler bittiğinde de dikişlerde ki ağrı geçti. Sanırım zorlama ve yorulmaya bağlıydı ama yinede dikişler ne durumda gidip kontrol ettirmek istiyorum en kısa sürede. Güncel bilgiyi paylaşırım sizinle.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir