Konu Hakkinda Bildiğiniz Yazarmısınız
160 görüntüleme
R
Rabia D. ..
29 Temmuz 2026 23:17
Merhabalar hanimlar lutfen bebekleri boyle olan anneler bana birazcikta olsa bu durumu normal olup olmadigi soylemebilir mi 14 aylik asiri sinirli istediği olmayinca direk insanlara saldiriyor elimizde olan tabagi kasigu vurup yere dusuruyor surekli agzinda mama kelimesi yemek istiyor surekli bende elimde degil dayanamiyorum kiziyorum bagiriyorum asla daha daha cok saldiriyor bu aliskanlik haline gelir diye korkuyorum
D
Derya A. ..
29 Temmuz 2026 23:20
Benimde aynı şekilde ne yapacağımı şaşırdım inan ki insanlara vurmuyor ama aşırı sinirli herşeyi fırlatıyor oyuncak asla oynamiyor ve asla hiç bı şekilde sakinlesmiyor Allah yardımcımız olsun 沈
R
Rabia D. ..
29 Temmuz 2026 23:23
Benimde aynı şekilde ne yapacağımı şaşırdım inan ki insanlara vurmuyor ama aşırı sinirli herşeyi fırlatıyor oyuncak asla oynamiyor ve asla hiç bı şekilde sakinlesmiyor Allah yardımcımız olsun 沈

Damla B.
29 Temmuz 2026 23:28
Benim kızım da öyle. Sinirli olmadığında da oyun gibi gelip şak vuruyor tırnaklıyor. Suratım yara içinde resmen. Sessiz kalıyorum olmuyor kızıyorum olmuyor. İstemesem de canım acıdığı için veya sinirlerim kaldırmadığı için bağırıyorum ama umrunda bile değil. Bu sefer bağırdığım için vicdan azabı çekiyorum. Valla napıcağımı şaşırdım. Tam bırakmıştı vurma huyunu şimdi yine başladı. Hayır bi de bana vuruyor başka insanlara değil. Zevk mi alıyo bilmiyorum
R
Rabia D. ..
29 Temmuz 2026 23:32
Benim kızım da öyle. Sinirli olmadığında da oyun gibi gelip şak vuruyor tırnaklıyor. Suratım yara içinde resmen. Sessiz kalıyorum olmuyor kızıyorum olmuyor. İstemesem de canım acıdığı için veya sinirlerim kaldırmadığı için bağırıyorum ama umrunda bile değil. Bu sefer bağırdığım için vicdan azabı çekiyorum. Valla napıcağımı şaşırdım. Tam bırakmıştı vurma huyunu şimdi yine başladı. Hayır bi de bana vuruyor başka insanlara değil. Zevk mi alıyo bilmiyorum

Damla B.
29 Temmuz 2026 23:36
İnsan kendini sorguluyor acaba ben mi bir yerde yanlis yapiyorum diye benden mi kaynakli diye kendinden suphe ediyor
Eğer bir hata yapıyorsam da düzeltmek için elimden geleni yaparım
G
Gözdenur A. Ş.
31 Temmuz 2026 01:41
Bizde bir dönem öyleydik. Ama sürekli konuştuk vurduğunda yanağını okşayıp cici dedik. Sarıldık öfkelendiğinde ağlamasına müsade edip kucağımızda sakinleştirdik ve şimdi 18 aylık. Bazen sevincinden hızlı vuruyor sonra ne yaptığını fark edip kendi yanağını okşuyor 🤣 biz vurduğunda yanağına cici diyince öyle kaldı çocuğun aklında 🤣 ama emin olun siz güzellikle anlatınca yapmıyorlar. Bizim bir de yemekleri mama sandalyesinden atma huyu vardı cinnet noktasına geliyordum ama yine de sakin sakin hayır mama atılmaz dedim atacağı zaman elinden aldım tabağı aldım ve zamanla yemiceği şey olursa alıp bize uzatıyor. Bazen sert olmaz hele sofrada şart yoksa ipleri ellerine almayı çok iyi biliyorlar. Lütfen 18 aylık çocuk nerden bilsin demeyin. Bunlar yeni nesil bebeler ve bilmedikleri bir halt yok. İnsanı parmaklarında oynatacaklar deredeyse
Yükleniyor...