Konu Dışı Bebek Yarıştırma

293 görüntüleme
İ

İlayda N. ..

3 Temmuz 2026 20:16
kızlar benim sizlere bi sorum olucaktı benim bi arkadaşım var daha doğrusu eşler arkadaş bizde tanıştık tanısalı 2 sene oluyor ben zaten 2 yıllık evliyim bir tek arkadaşım o var yaşadığım şehirde hep uzakta arkadaşlarım ben mesela bana davet ettiğimde a dan z ye hersey ikram ederim evim dağılır çocukları çok yaramaz kırar dökerler fakat hiç demem bişey çünkü evime misafir gelmiş bizde bu doğru değil saygısızlık olur mama içiriyorum ona laf etti zehirliyorsun yemek yedir fln benim çocuğum yemek yemiyor mama da vermezsem aç kalır bende ona dedim herkes kendine anne lütfen anneliğim hakkında yorum yapma hoşuma gitmiyor ben 3 4 yaşına kadar mama vericem dedim sürekli kendi bebeğiyle kıyasta

kızdım çünkü ve hala her konuda aynı davranış hoşuma gitmediğini söylediğim halde geçende parka gittik sonrası bana gel dedi gittim oturduk fln sürekli çocuğunu kucağıma veriyor bak şunu yapcam bak bunu yapcam benim de çocuğum yerde katıla katıla ağlıyor en son onunkini bıraktım kendi bebeğimi aldım benim de bi bebeğim var anneyim kimse kolay büyütmüyor kendiliginden büyümüyor oda soğuk kahve yapıyormuş çocuğu koltuktan düşmüş biraz kafası şişmiş diğer büyük çocuğuna bagırıyor işte benim çocuğuma bakan eden yok babası da yok işte Allah Allah ya falan sonuçta ben orada misafirim bana laf çarpıtıyor senin yüzünden düştü gibi ben bozuldum ama belli etmedim eşime mesaj yazdım gel gidelim oğlun durmuyor diye neyse geldi

işte bunun eşiyle beraberlerdi zaten onlar da kahve içti evimize gittik ertesi günü dostlukla alakalı Story paylaşmış işte gerçek dost senin çocuğunu kendi çocuğu gibi görür vs vs sizlere soruyorum böyle bir kişi neden böyle yapar gerçek dost bu mudur yani burada kim haklı ben çok kırıldım ve birdaha görüşmem zoruma gitti
Fatma A. U.

Fatma A. U.

3 Temmuz 2026 20:59
Merhabalar benim çocuğuma kimse bişey diyemez eleştiremez

Benim anneliğime kimsenin laf etmesine izin vermem heleki her bebek her çocuk kesinlikle aynı olamaz

Bence asla görüşmeyin haklı haksızı bilemem tek başıma kalırım ama asla böyle insanlarla muhattap olmam bu ne böyle

Boşverin Allah aşkına
İ

İlayda N. ..

3 Temmuz 2026 21:01
Fatma Albina U
Merhabalar benim çocuğuma kimse bişey diyemez eleştiremez

Benim anneliğime kimsenin laf etmesine izin vermem heleki her bebek her çocuk kesinlikle aynı olamaz

Bence asla görüşmeyin haklı haksızı bilemem tek başıma kalırım ama asla böyle insanlarla muhattap olmam bu ne böyle

Boşverin Allah aşkına
Öyle yapıcam zaten canım uyarmama rağmen devam etmesi iyilik yaramıyor demekki
Fatma A. U.

Fatma A. U.

3 Temmuz 2026 21:05
İlayda Nur
Öyle yapıcam zaten canım uyarmama rağmen devam etmesi iyilik yaramıyor demekki
Hiç kimseye iyilik yaramıyor bebeğim için kimseye ödün vermem sizde vermeyin
Z

Zahide.

3 Temmuz 2026 21:14
Yazdıklarınızı okudukça gerçekten ruhum daraldı... Mesafemi koyardım ben yerinizde olsam
İ

İlayda N. ..

3 Temmuz 2026 21:29
Zahide.
Yazdıklarınızı okudukça gerçekten ruhum daraldı... Mesafemi koyardım ben yerinizde olsam
Neden ruhunuz daraldı 🙄
H

Hacer

3 Temmuz 2026 21:40
Sağlıklı biri değil gibi kusura bakmayın ama sizin çocuğunuz ağlarken neden başka bi çocuğa bakmam gerekecek ki hele ki arkadaş bide her çocuk farklı ister yemek yesin ister mama içsin kime ne siz annesisiniz sizden daha iyisini yaparsınız o kadar uyarmaya ragben aynı şeyi söylüyorsa düşüncesizlik bence sonuçta demişsiniz rahatsız oluyorum diye kalbinizi yorandan uzak kalın bence ☺️
İ

İlayda N. ..

3 Temmuz 2026 21:40
Hacer
Sağlıklı biri değil gibi kusura bakmayın ama sizin çocuğunuz ağlarken neden başka bi çocuğa bakmam gerekecek ki hele ki arkadaş bide her çocuk farklı ister yemek yesin ister mama içsin kime ne siz annesisiniz sizden daha iyisini yaparsınız o kadar uyarmaya ragben aynı şeyi söylüyorsa düşüncesizlik bence sonuçta demişsiniz rahatsız oluyorum diye kalbinizi yorandan uzak kalın bence ☺️
Haklısın canım 😞
Hatice C. .

Hatice C. ..

3 Temmuz 2026 21:50
İlayda Nur
Neden ruhunuz daraldı 🙄
Yani arkadaş sandığınız kadinin tavri icin dedi sanırım
G

Gülcan Ş.

3 Temmuz 2026 22:33
Yani herkes çok farklı sanki herkes çok iyi destek alarak çocuk büyütüyor herkesin zorluğu var senin evladın ağlarken o kendi çocuğunu senin kucağına vermesi doğru değil yada sürekli mama veriyorsun zehirliyorsun demesi de iyi degıl mecburiyetten veriyoruz iki tane kızım var sütüm azdı diye yemek istemediler Napıyım aç mı kalsınlar çiğ süt zaten yasak bence böylelerinden uzak durum ve mesafenizi koruyun
Göktenur B.

Göktenur B.

3 Temmuz 2026 22:33
Bence arkadaşlığınızı bitirin bu tarz bı insanin size arkadaşlık olarak katabileceği hiçbirsey yok bana çok ergence geliyor story gerçekten arkadaş olsanız karşılıklı dile getirebilir ben bu tarz insanların iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum öncelik kendi çocuğunuz tabikide evladınız ağlarken başka bir çocuğa bakmak zorunda değilsiniz madem işiniz gücünüz var misafir ağırlamayın bu kadar basit büyük oğlum 6 yaşında hiçbir zmaan meraklı bir çocuk olmadı ama bebekliginden beri misafirliğe gidiceksem çocuğuma dur yapma demeyi bildim yeri geldi gitmedim bile karşı tarafa rahatsızlik vermemek için kendi evime gelen çocuk bile olsa rahat oynamasını izin verdim evi dağıtabilir oyuncak kırılabilir ama bununda bir sınırı var mesala ben çok sinir olurum bir çocuğun evi karıştırmasina masanın üstüne çıkmasına bu tarz haraketler yaptığı halde ebeveyni uyarmamasina özellikle sonra çocuğa kızıyoruz aslında sorun anne babada çünkü ben oğluma bunları yapmasına izin vermiyorsam ve yapmıyorsa demek ki diğer çocukta yapmayabilir arkadaşınız gerçekten bunu yapmasının tek sebebi mutsuzluğu ve çekememesi bence gerçek dost böyle yapmaz
Z

Zahide.

3 Temmuz 2026 22:43
İlayda Nur
Neden ruhunuz daraldı 🙄
Arkadaşınız size karşı davranışlarından dolayı
İ

İlayda N. ..

3 Temmuz 2026 22:46
Gülcan Şahan
Yani herkes çok farklı sanki herkes çok iyi destek alarak çocuk büyütüyor herkesin zorluğu var senin evladın ağlarken o kendi çocuğunu senin kucağına vermesi doğru değil yada sürekli mama veriyorsun zehirliyorsun demesi de iyi degıl mecburiyetten veriyoruz iki tane kızım var sütüm azdı diye yemek istemediler Napıyım aç mı kalsınlar çiğ süt zaten yasak bence böylelerinden uzak durum ve mesafenizi koruyun
Sinir oluyorum gerçekten acaba emzirmeyen anne olmuyor mu keyfi vermiyorum ki mama 4 aylıkken bıraktı sütüm kesildi üzüntüden bırakınca emziremedim
İ

İlayda N. ..

3 Temmuz 2026 22:49
Göktenur Bektaş
Bence arkadaşlığınızı bitirin bu tarz bı insanin size arkadaşlık olarak katabileceği hiçbirsey yok bana çok ergence geliyor story gerçekten arkadaş olsanız karşılıklı dile getirebilir ben bu tarz insanların iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum öncelik kendi çocuğunuz tabikide evladınız ağlarken başka bir çocuğa bakmak zorunda değilsiniz madem işiniz gücünüz var misafir ağırlamayın bu kadar basit büyük oğlum 6 yaşında hiçbir zmaan meraklı bir çocuk olmadı ama bebekliginden beri misafirliğe gidiceksem çocuğuma dur yapma demeyi bildim yeri geldi gitmedim bile karşı tarafa rahatsızlik vermemek için kendi evime gelen çocuk bile olsa rahat oynamasını izin verdim evi dağıtabilir oyuncak kırılabilir ama bununda bir sınırı var mesala ben çok sinir olurum bir çocuğun evi karıştırmasina masanın üstüne çıkmasına bu tarz haraketler yaptığı halde ebeveyni uyarmamasina özellikle sonra çocuğa kızıyoruz aslında sorun anne babada çünkü ben oğluma bunları yapmasına izin vermiyorsam ve yapmıyorsa demek ki diğer çocukta yapmayabilir arkadaşınız gerçekten bunu yapmasının tek sebebi mutsuzluğu ve çekememesi bence gerçek dost böyle yapmaz
Tabiki anne babanın yetiştirmesi çok önemli oğlumun oyuncaklarını atmış camdan ben mutfakta iken annesi de gördüğü halde uyarmamış eşim gelince aşşagodan topladı öylece çamur salyangoz dolmuş oyuncaklar arındırasıya öldüm dur sus demezse ilerde çok zorluk çeker benim bebeğim yapmış olsaydı onun çocuğu gibi ben o an müdahale ederdim ve oyuncağı toplar gelirdim haklısınız dost böyle olma
D

Dilan

3 Temmuz 2026 22:54
Bence kendiyle alakalı içine sinmeyen ve yeterince öz saygısı olmayan birisi senin üzerinden bak ben bunu yapıyorum bu doğru vs yaparak belki de kendi yakın çevresinden alamadığı duygu doldurmaya çalışıyor boşver görüşme böyle insanlarla
İ

İlayda N. ..

3 Temmuz 2026 22:54
Dilan
Bence kendiyle alakalı içine sinmeyen ve yeterince öz saygısı olmayan birisi senin üzerinden bak ben bunu yapıyorum bu doğru vs yaparak belki de kendi yakın çevresinden alamadığı duygu doldurmaya çalışıyor boşver görüşme böyle insanlarla
Bıraktım görüşmeyi zaten canım olabilir haklısın
Yeter A.

Yeter A.

3 Temmuz 2026 23:25
Valla kim olursa olsun birlikte vakit geçirdikten sonra evine döndüğünde için huzursuz oluyorsa karşındakinin konuşmalarından ben şahsen o arkadaşlık ne fark etmiyor yakınlık derecesi bi daha görüşülmemesi tarafıyım cünkü hayat fazlasıyla yorucu bıde üstüne sürekli içini huzursuz eden kemiren ınsalnalr dertten baska bişey dgeıl bana göre
G

Gülcan Ş.

3 Temmuz 2026 23:36
İlayda Nur
Sinir oluyorum gerçekten acaba emzirmeyen anne olmuyor mu keyfi vermiyorum ki mama 4 aylıkken bıraktı sütüm kesildi üzüntüden bırakınca emziremedim
Sadece emzirmekle anne olunmuyor 7/24 bir bebekle ilgileniyoruz sıfırdan insan büyüyoruz Rabbim hepimize aynı şartları sunmuyor ama olmayınca da olmuyor napalım üzülmeyin sıkmayın canınızı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir