Kontrole Gidip Doğuma Alinmam☺️

265 görüntüleme
M

Merve Ö. ..

9 Ekim 2025 14:04
36+6 haftamdaydim normal rutin kontrole gitmişim doktorun yanına gittim ultrason dan bebeğimin yüzünü net çekmesini istemiştim dijital çerçeve yapicaktik doktor çekemem suyun azalmış Bebek görünmüyor dedi ben çok korkmuştum su azaldiysa bişey olursa nefes alamazsa diye neyse doktor yatış verdi hemen yattım sancım hiç yok tu acilmam hiç yoktu su azaldığı için doğumu başlatmak için suni sanci verdiler ama çok zordu ve saat başı alttan muayene yapılıyordu inanılmaz zor bı durum cuma hastaneye yattım açılma en fazla 1 cm oldu ilerlemiyordu ve bebeğim yukarda aşağı inmiyor sezeryan dedi doktor ben istemiyordum bebeğimin ve benim için bı sıkıntı olur mu bı kaç saat beklesem dedim doktora çünkü ben istemiyordum sezeryan bekleyelim dediler serumla sıvı veriyorlar yemek yok arada su içmeyeizin vardi ama ben dayanamıyordum hurma ve zemzem yiyip içiyordum gizli:⁠-⁠) cumartesi akşama doğru sancım olmaya başlamıştı dayanılmaz birsanvi adet sancisinin kat kat fazlası ama hamilelik sürecimde sürekli doğum anlatan YouTube videoları izliyordum bilgilenmek için süreç nasıl ilerliyor diye iyiki de izlemişim işime yaradı sancılarımi nefes alıp verme yöntemleri ile yonetebiliyordum ve sancım oldukca alttan muayene ediyorlardıo sancı arasında açıklığa bakmak için gittikçe sıklaştı sancım 7 cm açıklık olunca ebemle yavaş doğumu başlatmya başladık ıkınmaya başladım kızımla konuşarak devam ettim doğuma anca öyle dayanabildim yavruma kavuşmayı düşündüm geçicek bunlar olucak ki doğum ilerlesin diye teselli ettim kendimi 3 saat doğumun ardından 37+1 gece kucağıma aldım kuzumu ama doğum esnasında damarlar yırtılmış iç ve dış dikişim çok fazlaydı ve yirtilmadan dolayı kanamam çok olmuştu bebeğimi kucağıma alamıyorum ayakta duramıyorum başım dönüyor gözüm kararıyor kan takviyesi yaptırdım öyle kendime gelmiştim çok şükür sarılık hiç olmadi kızım evimi gittik
G

Gamze P.

9 Ekim 2025 14:09
Öncelikle hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün 🥰 sonra geçmiş olsun inşallah dikişlerin çabucak iyileşir🙏
M

Merve Ö. ..

9 Ekim 2025 14:15
Teşekkür ederim inşallah
B

Büşra T.

9 Ekim 2025 16:11
Hepsı gecıcı merak etme buna benzer durum bende yasadım sabırla zaman geçtikçe toparlıyosun
M

Merve Ö. ..

9 Ekim 2025 21:15
evet geçiyor şükür siz doğum yapalı ne kadar oldu
Fatma A. U.

Fatma A. U.

15 Ekim 2025 13:26
39. Haftada kontrole gittim doktor gebelik şekeri yüzünden yatışımı verdi ve üç gün suni sancı verdiler 3. Günün sonunda kendi sancım geldi suyum geldi hala doğuramadım bir doktorun karnıma bastırmasıyla 15 kişiyle doğum yaptım normal doğurdum ama bittim
Rabbim isteyene evlat versin ama doğum normal de zor sezeryanla da zor
Fatma A. U.

Fatma A. U.

15 Ekim 2025 13:27
4 gün sarılıktan hastanede yattık bebeğim için
M

Merve Ö. ..

15 Ekim 2025 13:48
Zor tabiki rabbim kimseyi o.masada darda bırakmasın
M

Merve Ö. ..

15 Ekim 2025 13:49
Çok şükür sarılık olmadık hic

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir