Konak Sorunu

121 görüntüleme
B

Beyza Ş. ..

3 Nisan 2026 18:11
Bebeğim 2 aylık ilk günden beri saçı hep yağlı banyo yapiyor iki dakika sonra sanki hiç yıkanmamış gibi saçı baş kokuyor ve yağlanmış gibi parlıyor konak başlamış bebek yağı ve zeytinyağı ile yağlayıp banyodan önce tariyorum ne yapabilirim
D

Derya K. K.

3 Nisan 2026 18:55
Kullandığınız tarakta önemli ,kantaron yağı benim kızımın konağına iyi geldi deneyebilirsiniz
M

Melis D. E.

3 Nisan 2026 18:57
Aslında tecrübe ettiğim kadarıyla konak için doğru bir yöntem uyguluyorsunuz. Konak tarağı ile de tararsanız daha fazla sonuç alırsınız. Çok zorlamadan banyodan önce taramak iyi sonuç veriyor.
B

Beyza Ş. ..

3 Nisan 2026 18:58
Derya Kaya Kaplan
Kullandığınız tarakta önemli ,kantaron yağı benim kızımın konağına iyi geldi deneyebilirsiniz
Lionesse konak tarağı ile yapıyorum kantaron yağı yakmaz mı acaba
B

Beyza Ş. ..

3 Nisan 2026 19:00
Melis Dogan Eren
Aslında tecrübe ettiğim kadarıyla konak için doğru bir yöntem uyguluyorsunuz. Konak tarağı ile de tararsanız daha fazla sonuç alırsınız. Çok zorlamadan banyodan önce taramak iyi sonuç veriyor.
Peki ne sıklıkla yıkamak gerekir sizce ve hangi şampuan iyi gelir ben hipp organik almıştım ama sanki memnun değilim gibi
Afranur K.

Afranur K.

3 Nisan 2026 19:09
Ben de kantaron yağı kullandım, sorun yaşamadık içiniz rahat olsun. Yağı ne kadar bekletiyorsunuz? Ortalama 4-6 saat bekleyin konakları yumuşasın.
Kantaron/hindistan cevizi/zeytinyağı üçümü de kullandım

Bi de şampuanı iyi duruluyor musunuz? Onu kontrol etmenizi öneririm, iyi durulanmayınca tekrar ediyor.

Mustela da kullandım ama biodermanın abc şampuanı var öneririm bir tık daha iyi olduğunu düşünüyorum kızımdaki deneyimime göre. Tabi bebekten bebeğe değişir 🤷🏻♀️
Deniz T.

Deniz T.

Premium Üye
3 Nisan 2026 19:15
Merhabalar, ben zeytin yagini pamukla uygulayip yarim saat bekletiyorum sonra konak taragi ile tarayip banyo yaptiriyorum sonra tekrardan tariyorum. Bizim bir iki sefer de konak sorunumuz cozulmustu
B

Beyza Ş. ..

3 Nisan 2026 19:21
Deniz Tunç
Merhabalar, ben zeytin yagini pamukla uygulayip yarim saat bekletiyorum sonra konak taragi ile tarayip banyo yaptiriyorum sonra tekrardan tariyorum. Bizim bir iki sefer de konak sorunumuz cozulmustu
Ne sıklıkla yıkamak lazım
Deniz T.

Deniz T.

Premium Üye
3 Nisan 2026 19:24
Beyza Şahin
Ne sıklıkla yıkamak lazım
Ben gun aşırı yıkadim.
B

Beyza Ş. ..

3 Nisan 2026 19:53
Deniz Tunç
Ben gun aşırı yıkadim.
Ya ben her gün yıkayamiyorum 2 yaşında kızım var ikisiyle zor oluyorda
M

Melis D. E.

4 Nisan 2026 02:38
Beyza Şahin
Peki ne sıklıkla yıkamak gerekir sizce ve hangi şampuan iyi gelir ben hipp organik almıştım ama sanki memnun değilim gibi
Siveno markasının konak oluşumunu da engelleyen bir şampuanı mevcut belki onu deneyebilirsiniz . Ben kullanmadım fakat tavsiye ediliyordu. Saç yağlanması konusunda kendinize çok yüklenmeyin yıkanma konusuna gelince haftada 2-3 yıkamak yeterli oluyor.
B

Beyza Ş. ..

4 Nisan 2026 06:18
Melis Dogan Eren
Siveno markasının konak oluşumunu da engelleyen bir şampuanı mevcut belki onu deneyebilirsiniz . Ben kullanmadım fakat tavsiye ediliyordu. Saç yağlanması konusunda kendinize çok yüklenmeyin yıkanma konusuna gelince haftada 2-3 yıkamak yeterli oluyor.
Teşekkür ederim gerçekten kızımın saçı uzun ve doğduğu günden beri çok yoğun büyük ihtimal bundan ds kaynaklı olabilir
M

Melis D. E.

4 Nisan 2026 08:23
Beyza Şahin
Teşekkür ederim gerçekten kızımın saçı uzun ve doğduğu günden beri çok yoğun büyük ihtimal bundan ds kaynaklı olabilir
Rica ederim 😊
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir