Konak Şampuanı Kullanımı
69 görüntüleme
G
Gözde ..
23 Mart 2026 11:16
Bebeğim 2 ay 20 günlük yeni yeni pullanma başlamış kafasında hamileyken mstelanın konak şampuanını almıştım ama hiç kullanmadık henüz. Şu an saçı ve tüm vücudu için bioderma abcderm şampuan kullanıyorum konak şampuanıyla sadece kafasını mı yıkacağım acaba hiçbir fikrim yok sanırım vücudu yıkanmaz değil mi ? Biraz komik bir soru olabilir ama yeni anne olunca insan her şeye tedirgin oluyor 🤭 bir de en ufacık bir şeye kızaran bir bebek korkuyorum o yüzden. Vücudunu biodermayla kafasını da mustelayla yıkasam olur mu acaba iki farklı ürün

Afranur K.
23 Mart 2026 11:41
Şampuanı değiştirmeden önce kafasını 4-6 saat Hindistan cevizi yağı/kantaron yağı/zeytinyağı gibi bir yağ ile bekletip taradınız mı? Ben de bioderma kullanıyorum yağlayıp güzelce taradıktan sonra sıkıntı olmadı konak gitti.
Bir de her yıkamada şampuan kullanmayın, kullandıktan sonra da mutlaka iyice duralayın. Genelde durulama problemi sürecin uzamasına sebep oluyor çünkü
Ve evet iki farklı ürün isterseniz kullanabilirsiniz, mustelayı tüm vücut da kullanabilirsiniz. Bebek ürünlerinin çoğunluğu hatta tamamı hem vücut hem saç için çünkü
Bir de her yıkamada şampuan kullanmayın, kullandıktan sonra da mutlaka iyice duralayın. Genelde durulama problemi sürecin uzamasına sebep oluyor çünkü
Ve evet iki farklı ürün isterseniz kullanabilirsiniz, mustelayı tüm vücut da kullanabilirsiniz. Bebek ürünlerinin çoğunluğu hatta tamamı hem vücut hem saç için çünkü
G
Gözde ..
23 Mart 2026 12:07
Şampuanı değiştirmeden önce kafasını 4-6 saat Hindistan cevizi yağı/kantaron yağı/zeytinyağı gibi bir yağ ile bekletip taradınız mı? Ben de bioderma kullanıyorum yağlayıp güzelce taradıktan sonra sıkıntı olmadı konak gitti.

Merve
23 Mart 2026 12:21
Osman hocanın videosun göre yaptım geçti sonra başka bi doktordan duydum o daha etkili oldu Konak şampuanını duşa sokmadan kafasına sık beklet 5 dk öyle yıka öyle de geçiyor Osman hocanın dediği sür zeytinyağını 15 dk beklet masaj yap yıka

Afranur K.
23 Mart 2026 12:24
Hayır henüz yağ sürmedim o kadar ilerlememişti yeni yeni farkediyorum, haftada iki kez banyo yaptırıyorum o yüzden şampuan kullanıyorum her seferinde ama bu yıkama sıklığında bile kullanmamam mı gerekir acaba her seferinde
Bebeğin canını acıtmadan atıyor.
haftada 2 kere yıkıyorsanız kullanabilirsiniz bence ben genellikle her gün ya da ardışık günlerde yıkadığım için her seferinde şampuan kullanmıyorum, bu sefer vücudu kuruyor ve gereksiz bir deterjan maruziyeti oluyor çünkü.
Yükleniyor...