Konak Problemi

59 görüntüleme
S

Sinem İ.

22 Eylül 2025 12:06
Merhabalar 2,5 aylık bebeğimin kafasının üst kısmında konaklar var.iki defa zeytinyağı sürdüm ancak farkeden bir şey olmadı artık sarı ve sertleşmeye başladı pullanmalar, bu konuda önerebileceğiniz bir şey var mıdır?
B

Betül Ç.

22 Eylül 2025 12:14
Zeytinyağını akşamdan sürün sabah konak tarağıyla tarayın yıkayın. Bi iki defaya bişey kalmaz. Saçları uzamadan arındırın ki uzayınca zor olur
S

Sena K.

22 Eylül 2025 12:17
Hindistan cevizi yağıda bu süreçte çok işe yarıyor. Bizde konak problemi yaşamıştık 1 defa hindistan cevizi yağı sürüp 1 saat kadar beklettim sonrasında tarayıp yıkadım bir daha tekrarlamadı
Ş

Şifa ..

22 Eylül 2025 12:32
Sarı kantaron yağı da tavsiye edebilirim
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

22 Eylül 2025 13:00
Benim kızımdada vardı beben mustela bebek yağını konak olan kısımlara sürüp 1 saat bekletim daha sonra konak tarağıyla temizledim bu arada kafa derisinde hafif kırmızılık oluyor taramadan dolayı 1 hafta arayla iki kere yaptım temizlendi
Fatma N. Ç.

Fatma N. Ç.

Emzirme Danışmanı

22 Eylül 2025 13:13
Zeytinyağı hem saf hem doğal olarak en temiz içerik olacaktır. Sarı kantaron için henüz çok küçük bebeklerde biraz ağır bir yağolabilir, cilt emilimi oluyor sonuçta bebeklerimizi fazla hassas. En doğru tercih zeytinyağı diye düşünüyorum. 10-15 dk bekletmeniz yeterli zeytinyağı sürüp bekleyin, sonrasında tarayın, ve ardından duş aldırırken taramanızı öneririm suyla akıp gidiyor kolayca çıkıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir