Konak ?

148 görüntüleme
S

Serenay

12 Mart 2026 23:42
6 aylık bebeğimin ilk kez saçlı deride konak oluştu

Başta olmayıp şimdi oluşması normal mi

Neden olur

Ve geçmesi için neler yapabilirim

Teşekkür ederim
S

Selma ..

12 Mart 2026 23:54
Neden olur kısmını bilemiyorum bebeğim 3 aylıkken bizde de olmuştu konak önleyici şampuan kullanmama rağmen banyodan yarım saat önce zeytinyağ sürüp bekletiyorduk yıkadıktan sonra konak tarağı ile önce tersine sonra yönüne doğru taradık azalarak geçti
S

Serenay

12 Mart 2026 23:56
Selma
Neden olur kısmını bilemiyorum bebeğim 3 aylıkken bizde de olmuştu konak önleyici şampuan kullanmama rağmen banyodan yarım saat önce zeytinyağ sürüp bekletiyorduk yıkadıktan sonra konak tarağı ile önce tersine sonra yönüne doğru taradık azalarak geçti
Çok teşekkür ediyorum deneyeceğim
C

Cansu ..

13 Mart 2026 03:02
Bende aynı zeytinyağı ile temizliyorum bi yarım saat kadar bekletiyorum konak tarağıyla tarıyorum hepsi geçmese de büyük çoğunluğunu alıyor böyle böyle azalıyor. Ben cilt kuruluğu diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum bebeğim de çok saçlı ondan mıdır diye düşünmüştüm bi ara çoğalınca.
S

Serenay

13 Mart 2026 04:07
Cansu
Bende aynı zeytinyağı ile temizliyorum bi yarım saat kadar bekletiyorum konak tarağıyla tarıyorum hepsi geçmese de büyük çoğunluğunu alıyor böyle böyle azalıyor. Ben cilt kuruluğu diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum bebeğim de çok saçlı ondan mıdır diye düşünmüştüm bi ara çoğalınca.
Atopik dermatiti var bende o yüzden diye düşündüm

Benzer durumlardayız o zaman
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir