Konak

128 görüntüleme
M

Mine A.

2 Ağustos 2025 12:57
Bebeğim 4 ay + 1 haftalık. Kafa derisinde sarı sarı şeyler oluştu. Hiç konak sıkıntısı yaşamamıştık acaba onlar konak mı tedirgin oldum farkedince.
S

Selda t. ..

2 Ağustos 2025 14:07
Benim bebeğimde 1 yaşından sonra oluşmuştu kafasının üstünde sarımsı şeyler vardı.biraz zeytinyağı sürüp beklettim konak tarağıyla taradım 2 kere uyguladım hepsi geçti
C

Cansu İ. B.

2 Ağustos 2025 18:59
Günlük yıkıyorum, duştan sonra bebe yağı sürüp tarıyorum. Kuruluk gibi görünüyor sizinki konak değil bence bu yöntem işe yarar
B

Betül E.

3 Ağustos 2025 18:29
Muhtemelen konak bol bol nemlendirmeniz lazım bizde de vardı duş sonrası öncesi losyon ile nemlendirdim baya geçti artmadan
Beyza E.

Beyza E.

3 Ağustos 2025 18:32
En güzel ve temiz yöntem Hindistan cevizi yağı kullanmak, duş öncesi hafif masaj yaparak uygulayın sonra konak tarağı ile tarayın 😌
M

Mine A.

3 Ağustos 2025 18:39
Marka ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama m*stela losyonu vücudu için kullanıyorum acaba saçlarına duş sonrası için kullanabilir miyim onu
B

Betül E.

3 Ağustos 2025 19:04
Ben kullanıyorum o marka değil ama önemli olan içeriği temiz olsun bence
C

Ceren219

3 Ağustos 2025 19:08
M*stela nin yagini 2 Gune bir banyo öncesi saçına sürdüm bekleyip derisine zarar vermedn tarakla iyice tarayıp banyo yaptirdim banyo sonrasida kuru saci i tarayıp kalanlarida kaldırdım .. 4 banyo sonrası geçti zeytin yağından faydada görenler var
B

Büsra H.

4 Ağustos 2025 08:19
Evet konaktır benim bebeğim 4.5 aylık onda da var şuan hakiki zeytinyağı sürüp yarım saat kadar bekletiyorum ince bir tarakla geri tarıyorum azaldı.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir