Konak
128 görüntüleme
M
Mine A.
2 Ağustos 2025 12:57
Bebeğim 4 ay + 1 haftalık. Kafa derisinde sarı sarı şeyler oluştu. Hiç konak sıkıntısı yaşamamıştık acaba onlar konak mı tedirgin oldum farkedince.
S
Selda t. ..
2 Ağustos 2025 14:07
Benim bebeğimde 1 yaşından sonra oluşmuştu kafasının üstünde sarımsı şeyler vardı.biraz zeytinyağı sürüp beklettim konak tarağıyla taradım 2 kere uyguladım hepsi geçti
C
Cansu İ. B.
2 Ağustos 2025 18:59
Günlük yıkıyorum, duştan sonra bebe yağı sürüp tarıyorum. Kuruluk gibi görünüyor sizinki konak değil bence bu yöntem işe yarar
B
Betül E.
3 Ağustos 2025 18:29
Muhtemelen konak bol bol nemlendirmeniz lazım bizde de vardı duş sonrası öncesi losyon ile nemlendirdim baya geçti artmadan

Beyza E.
3 Ağustos 2025 18:32
En güzel ve temiz yöntem Hindistan cevizi yağı kullanmak, duş öncesi hafif masaj yaparak uygulayın sonra konak tarağı ile tarayın 😌
M
Mine A.
3 Ağustos 2025 18:39
Marka ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama m*stela losyonu vücudu için kullanıyorum acaba saçlarına duş sonrası için kullanabilir miyim onu
B
Betül E.
3 Ağustos 2025 19:04
Ben kullanıyorum o marka değil ama önemli olan içeriği temiz olsun bence
C
Ceren219
3 Ağustos 2025 19:08
M*stela nin yagini 2 Gune bir banyo öncesi saçına sürdüm bekleyip derisine zarar vermedn tarakla iyice tarayıp banyo yaptirdim banyo sonrasida kuru saci i tarayıp kalanlarida kaldırdım .. 4 banyo sonrası geçti zeytin yağından faydada görenler var
B
Büsra H.
4 Ağustos 2025 08:19
Evet konaktır benim bebeğim 4.5 aylık onda da var şuan hakiki zeytinyağı sürüp yarım saat kadar bekletiyorum ince bir tarakla geri tarıyorum azaldı.