Komplikasyonlu Gebelik

114 görüntüleme
Ü

Ümmü G. Ç. ..

10 Haziran 2025 17:39
Merhabalar 20 haftalık hamileyim ilk gebelikte erken doğum başlaması preeklemsi ve plesanta dekolman öyküm var erken doğum yoğun bir tedavi ile durdu 38de dekolman ile acil sezeryan oldum. Şimdi de gebeliğin başından beri dengesiz tansiyon,15. Haftadan beri yüksek şeker 17 haftadan beri insülin iğnesi, bir haftadır protein kaçağı var ve bebek çok aşağıda doktor plesanta previa da olabilir henüz erken tanı için dedi. Günde 4 de tansiyon ilacı alıyorum 20\16yı gördüm birkaç kez. Ve dehşet baş ağrısı bel ağrısı çekiyorum kasılmalar başladı ilk gebeliğimde olduğu gibi. Yaşın henüz 24 ama çok zorlu bir süreç yaşıyorum hiperaktif 2 yaşında oğlum var🥲 bu kadar şeyi bir anda yaşayan başka annemiz varmı diye merak ettim belki biraz moral olur bana çünkü geleceğin ne getireceğinden korkuyorum açıkcası, plesanta previa, preeklemsi şeker ağrılar dekolman öyküsü... Bu kadar komplikasyonu bir anda yaşamak🫣
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

15 Haziran 2025 16:37
Çok geçmiş olsun. Açıkçası bir çok sıkıntıyı aynı anda yaşamışsınız. Ben de annelerimizden güzel hikayeler bekliyorum ama şunu söyleyebilirim bir çok sıkıntı başlangıçta çok zor gibi görünse de zaman geçip geriye dönünce tatlı bir hal hatıra olarak kalıyor ☺️
N

Nurten

18 Haziran 2025 21:45
Umarım şu an iyisinizdir. Ve gelecektede iyi olacaksınızdır. En azından burada paylaşıp belki benim gibi size duacı olacak insanlara ulaştınız. Ben buna çok inanırım. Benimde gebelik hikayem zor geçti ve gebelik sonrasıda zor geçiyor ama hocamın dediği gibi gün geçtikçe bir önceki günü unutuyor sıkıntıyı atıyorum. Bundan 1 yıl sonra bugünleri gülümseyerek hatırlayacağımı biliyorum. Sağlıkla gebeliğinizi tamamlamak ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle 🤲🏻
Z

Zehra O.

19 Haziran 2025 06:29
24. Haftamda bende kanamam olduğu içim gittim doktora dekolman plasenta olduğunu öğrendik. İlaçlarla kontrol altında bir süreç geçirdim ama en önemlisi moralimi bozmadım kötü düşünmedim. 38+2 de sezeryan ile kucağıma aldım. Biraz minnoş bir bebeğim oldu yaşadığım durumlardan dolayı çok besleyemedi plasenta ama şu an 4 aylık oldu ve sağlıklı. Umarım zorlukları kolayca aşar ve sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini. 🤗

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir