Kolik Bebek
148 görüntüleme
M
Muvahhide A. ..
21 Aralık 2025 00:07
Hayırlı geceler. Benim bebek 2aylik oldu hala kolik geçmedi. Gece aniden ağlama kirizleri başlıyor ve yorulana kadar gece saat.5.6 Larakadar sonra uyuyor ne yapılmalı yada ne zaman geçer.
İ
İpek D.
21 Aralık 2025 00:24
Bizimde öyle maalesef metsil damla ve forbiome minies probiyotiğini kullanıyoruz zeytinyağı ile ıloveyou masajı yapıyoruz çok kötü olursa banyo yaptırıyoruz kiraz çekirdeği kemeri kullanıyoruz. Yani bunlar bile bir nebze rahatlatıyor tez vakitte kurtulalım inşallah şu gazlardan.
M
Muvahhide A. ..
21 Aralık 2025 00:41
Ne yapsam aynı hele gece yaa niye acaba
M
Muvahhide A. ..
21 Aralık 2025 00:42
Bende artık öyle kötü oluyor ki duş almak zorunda kalıyorum sabahın6 sinda
İ
İpek D.
21 Aralık 2025 00:55
Bizimde hep aynı gece saatlerinde başlıyor sabah öğle çıkan gaz gece noluyırsa çıkmaz oluyor kimyon içiyorum bol bol çaresizlikten bebeğime bir çay kaşığıyla vermişliğim var. Siz doktora danışın mutlaka. Bir ton damla denedik
M
Muvahhide A. ..
21 Aralık 2025 01:01
Rabb'im kolaylaştırsin . kimyon çok tavsiye edenler var. Bebegede verilebilir İbrahimsaracogu dinlemiştim. Şuan tuvalet te yapti gaz da çıkardı ama ağlama aynı 1 dk dalıyor sonra şiddetli ağlama
M
Mine Ş.
21 Aralık 2025 04:29
Kolik bebek sorunu için öncelikle sitünüzün ön kısmını sağıp arka kısmıyla beslenmesini sağlayın. Ön süt laktoz içeriği sebebi Ile bebişlerde sindirim sorununa sebep oluyor. Biz 1 aydır bu şekilde yapıyoruz hem gecelerimiz uzadı hem gaz problemimiz bitti..
M
Muvahhide A. ..
21 Aralık 2025 04:37
Her emzirme de mi öyle yapayım . Bide onu deneyeyim.mesala gece 1 den ağlamış uyumamış daha yeni uyu du ve sersem olduk artık😓😓

Hatice C. ..
21 Aralık 2025 04:41
@Muvahhide Alparslan sabah soğuğuyla bebeği üşütürsünüz sürekli yaptırmayın bi örtü içine bebeği koyarak eşinizle karşılıklı sallayın sakinleştiricektir
M
Mine Ş.
21 Aralık 2025 05:00
Evet başlarda her emzirme öncesi bi 20-30 cc kadar sağım yaptıktan sonra emzirdim şuan gece emzirmelerinde dikkat ediyorum. Zaten kolik sancıları 3. Ayda 3 gün 3 saat aralıksız Ağlar demişti doktorumuz özellikle akşam üstü ve gece saatleri yoğunlaşıyordu bu şekilde çözüm bulduk biz de. Bir da turubiotic gaz damlası kullanıyoruz probiyotikli olanı
M
Melike M.
21 Aralık 2025 05:34
Mesajları şöyle bi okudumda yazdıklarınızın hepsini belki daha fazlasını çok denedim ama aslaaaa çare olmadı hiç biri.Bebeğim şuan 1 yaşında 7.aya kadar çektik biz.Kiraz çekirdekli kemerler ilove you masajları özel probiyotikler özel gaz damlaları gitmediğimiz ne özelde ne devlette doktor kalmadı her şeyi ama her şeyi yapmıştım.Çaresizlikten 15 günlük bebeğime rezenede demleyip verdim kimyonda demleyip verdim.Çaresizlikten insan herşeyi yaparmış yani.İlk bebeğim desteksiz tek başıma büyütüyorum eşim bile evde degil çoğu zaman.Kafayı yemeye yaklaştığım bir yıl oldu yani.Çok zor Allah bu durumda olan herkese bolca sabır versin.Zamana bırakıp sabretmekten başka bi yolu yokmuş ama onu gördüm ve yaşadım.🥺😢
M
Muvahhide A. ..
23 Aralık 2025 18:19
Kesinlikle öyle zaten gelişimin bir parcasi imiş.
Yüzde yüz Tibbda ve doğal da çözüm yokmuş... Ne diyelim Rabb'im kolaylaştırsin İslama bagişlasin.bize sabıryagdirsin🩷🩷 hepimize çok teşekkür ederim güzel dunusunuz için...
Yüzde yüz Tibbda ve doğal da çözüm yokmuş... Ne diyelim Rabb'im kolaylaştırsin İslama bagişlasin.bize sabıryagdirsin🩷🩷 hepimize çok teşekkür ederim güzel dunusunuz için...
M
Muvahhide A. ..
23 Aralık 2025 18:20
Başka şikayetler olmamak unuduylla tabi büyüdükçeproblemler çıkacak ..
A
Asude
23 Aralık 2025 19:01
Merhaba herkese, ben de bir kolik bebek annesiyim. 2.5 ay sürdü ne çektim ben bilirim. Akşam üzeri başlar saatlerce ağlardı. Çok şey denedim ve şunu anladım tek ilacı var ZAMAN.. Herkes söyleyecek kendiliğinden bir anda geçecek diye gerçekten öyle olacak. Bebeğim şuan 9.5 aylık, çok ataklar yaşadık ama kolik bir başkaydı. Allah kolaylık ve sabır versin. Korkmayın geçecek.💕