Kolik Bebek

113 görüntüleme
Ayşegül A.

Ayşegül A.

26 Haziran 2025 08:41
Merhaba arkadaşlar.oğlum 41 günlük.gündüz uyutamıyoruz.meme ve kucak dışında uyumuyor.10-15 dkk kucakta dalıyor.ama yatağa koyunca uyanıyor.emmediği süre dışında sürekli ağlıyor akşama kadar.saat 8-9 dan sonra bayılıyor resmen anca o zaman uyuyor.susturamıyoruz gündüzleri ağlamaktan çatlıcak sanki.Gece uyuyor ama emzirme zamanı çok ayılmış olursa uyutması zor oluyo 1,5 saate anca.her zaman değil o da gece uykumuz güzel.ama ağlama ve uyumama olayından dolayı kolik bebek olabilir mi acaba? Kolik bebek özellkleri nedir? Yaşayan var mı bu durumu?
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

29 Haziran 2025 15:53
Kaç kilo doğdu bebeğiniz ve kaç kilo şu anda ? Ya da son ölçüm ne zamandı ve kaç günlüktü? Birçok ayrıntı olmadan yardımcı olamam ama kaba taslak bir hesap yapmam gerekirse bugüne kadar 1000-1200 gram gibi kilo alması gerekirdi. Daha çok almışsa iyi beşsnme diyerek başka durumlara bakmak lazım. 1000 gram altında ise açlık var ve sütünüz yetersiz demek gerek…
Ayşegül A.

Ayşegül A.

30 Haziran 2025 14:25
Hocam 36+ 5 de 2290 gr doğdu .en son bugün 45 günlükken ölçüm yapıldı.50 cm boy 3120 gr kilosu.mamaya başlatmıştı doktorumuz.mamayla devam ediyoruz.günde 3 kre 60 cc mama veriyorum.mamaya başladığımız zamandan bu yana huyu daha çok değişti.daha çok ağlar oldu ve daha çok mama istiyor.ağlama krizleri ve uyumama durumu pek değişmedi.hala çok ağlıyor ve uyutamıyoruz.çok nadir uyuyor.kucağımzda 1 saat dursa orda uyuyabiliyor.yatağını sevmiyor ama kucakta çok güzel uyuyor.gün içinde toplam 1 saat var yok keyifli kendi halinde durduğu oluyor.sütümün yetmediğinin farkına vardım evet ama mamayla bu ağlama ve uyku durumu düzelirdi diye düşmüştüm ama fayda olmadı pek.doktorumuz uyumuyorsa genetiktir böyle gider artık dedi kabullenin bazı bebekler böyledir dedi.öyle midir acaba size de sormak istiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir