Kolik Bebek
116 görüntüleme

Hülya A. ..
21 Haziran 2025 01:21
Bebeğim 2 aylık ve kolik psikolojim alt üst olmuş durumda bitmek bilmeyen ağlamalar uykusuzluk ve yalnızlık üstüne bi de bugün kedi tirmaladi evcil kedimiz fakat çok korktuk kuduz aşısı yapıldı şu an ateşli yalnız olmadığımı bilmek istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var
A
Ayşenur G. ..
21 Haziran 2025 02:06
Bir süre daha sabırlı olman gerek 3. Aydan sonra ağlama atakları azalmaya başliyir genelde. Ablam kolik bebeği nedeniyle kanguru almıştı. Kanguru ile yapışık hayata geçse de ağlama ataklarini hafifletmisti. Annelik çok zor ama üstesinden geleceksin. Unutma bebekler annelerini karşılıksiz sever. Bebeğin ona çok iyi bir anne olacağını bildiği için seni seçti, seni çok seviyor. Kuduz aşısı için üzülme hafif ateş yapması normal diye biliyorum.
Y
Yasemin İ. K.
21 Haziran 2025 03:12
Az kaldı geçecek bugünler, her şey yavaş yavaş düzene girecek. Bir bebeği desteksiz yalnız büyütmek çok zor, bir de kolik bebek.. Sinirlenirseniz ve dayanamıyorum diye bağırırsanız ağlarsanız da kötü anne olmayacaksınız, insanız sonuçta ve uykusuzluk çok zor. 3ay hiç uyumamıştım yani şimdi düşününce o günleri iyi şekilde hatırlamak zor. Geçiyor ama az kaldı dayanın 🙂

Hülya A. ..
21 Haziran 2025 07:34
Allah sizden razı olsun ama insan korkuyor ya başka bişey var da anlamiyorlarsa diye uykusuzluk yorgunluk umurumda değil o ağladıkça icim parcalaniyor
E
Edanur Ö.
21 Haziran 2025 08:58
Benim bebeğim de kolikti asla uyumaz hep ağlardı öyle bir duruma geldim ki kafamı yumrukladım krizler geçirdim en son annemin evine geldim 1 aydır annemle birlikte büyütüyoruzz şuan bebek daha iyi gazını kendi çıkarmaya başladı tabi ben gaz masajı da yapıyorum sürekli ağladığında gaz masajı yap gazını çıkarınca rahatlıyor

Hülya A. ..
21 Haziran 2025 09:01
Evet yapıyorum ama çok kısa süreli bı rahatlama oluyor maalesef kaç aylık sizin bebeğiniz