Kolay Doğum
154 görüntüleme
D
Derya Ö.
30 Mayıs 2026 07:38
37. Haftadan sonra kolay doğum için neler yaptınız? İşe yaradı mı?
B
Berfin Ö.
30 Mayıs 2026 07:40
Evet yaptım. Bazen ne yaparsan yap bebek kendi seçiyor yöntemini. Mesela simdi ki aklim olsa asla suni sancı almazdım. Suni sancinin normal dogumu etkilediğini dusunuyorum
E
Ebru
30 Mayıs 2026 08:08
Ben tüm gebelik sürecim boyunca çok aktiftim yürüyüş pilates merdiven inip çıkma yerleri silme pilates topu hareketleri her şeyi yaptım. 6 ay önce normal doğum yaptım suni sancı dışında iyi geçti doğumum. Bazen ne yaparsak yapalım farklı ilerliyor süreç ben suni sancı almam diyordum açılmam ilerlemeyince verdiler. Size tavsiyem hastaneye erken gitmeyin beni 4 cm ile yatırdılar ama orada ilerlemedi açıklık bir türlü suni sancı verdiler o yüzden. Bir de epidural düşünürseniz yaptırın çok faydasını gördüm ben.

Selcan Y.
Premium Üye
30 Mayıs 2026 08:34
O kadar hurma yedim, pilates topuyla hareketler yaptım, 9 ay boyunca normal doğum yapacağım diye kendimi hazırladım. Nişan geldi, düzenli sancılar başladı hastaneye gittim 15 saat boyunca sancı çektim suyum geldi ama açılmam olmadığı için acil sezaryene alındım 😕Hiç aklımın ucuna getirmediğim senaryoyu yaşadım.
Her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor ama ne olursa olsun bebeğinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza aldığınızda her şeyi unutuyorsunuz 🥹
Her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor ama ne olursa olsun bebeğinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza aldığınızda her şeyi unutuyorsunuz 🥹
M
Meliha T.
30 Mayıs 2026 09:31
Hamileliğim boyunca pilates yaptım ve hiç oturmadım nerdeyse çok hareketliydim 37+5 de suyum geldi hastaneye gittik yatışım oldum 10cm olunca açılma doğuma girdim epidural vs almadım ama kesi yapıldı
G
Gülcan Ş.
30 Mayıs 2026 09:46
İki doğum yaptım birinde çok yürüyüş yaptım diğerinde hıc yapmadım ama her ikisi de normal oldu bebek kendi seçiyor doğum şeklini Rabbim kolaylık versin
E
Ezgi K.
30 Mayıs 2026 10:27
Bende 41+5 de doktorumla konuşarak planlı doğum yaptım,bebek çünkü pek gelmeye niyetli değildi🤣planlanan hastaneye yatışımdan bir gün önce sancım başladı ertesi gün hastaneye yattım öğlen 3 te başladılar suni sancı vermeye ertesi gün sabah 6 kadar ,suyum geldi ama açılmam 1.5 kaldı ve sezeryana alındım yani neredeyse 3gün çektim o acıyı,neye hazırlanırsanız hazırlanın bence olacak neyse oluyor çok şükür sağlıkla aldım kucağıma 🙏🏻
Yükleniyor...