Kol ve Bacağında Sinek veya Böcek Isırığı

410 görüntüleme
N

Nazife S. S.

20 Ağustos 2026 21:34
Oğlumun (8.5aylık) kolları ve bacaklarında kırmızı sinek ısırığı tarzında en az yirmi adet kızarıklıklar var doktor kalmosan losyon verdi ama 2 yaş altı kullanımı sakıncalı diyede duymuştum ve stick kullanıyorum bi fayda göremedim bir haftadır aynı ne yapacağım
Yeter A.

Yeter A.

20 Ağustos 2026 21:51
Kalmosan losyon cok ıyı benım bebegımınn yüzü dolmuştu doktor pek emin degılsı ama su cıcegı dedı. Farklı bı sürü krem yazmıştı ben bankacılık doktora götürdüm. Yanı hepsı farklı bsıey dedı . Burdan biriyle yazılmıştım allah razı olsun aynı sorunu yaşamıştı kalmosan losyon önermişti doktotj bende aldım. Sadece cıkan noktalara sürün hemen sönüyor ki sizin bacak ve kol yanı yüz degıl gözüne bulaşma ihtimalini varsyaarak dıyurm hanı eliyle kaşır bulaşır diye . Simdi hala sinek faln ısırdımı sürüyorum büyümeden sönüyor bizde cok işe yaradı inşalla sizede yarar .
B

Burcu000

20 Ağustos 2026 21:53
İnanın bizimde daha fazla vardı losyon felan işe yaramadı bizde. Hergün banyo yaptırmaktan söndü kayboldu
Yeter A.

Yeter A.

20 Ağustos 2026 21:56
Burcu000
İnanın bizimde daha fazla vardı losyon felan işe yaramadı bizde. Hergün banyo yaptırmaktan söndü kayboldu
Anladm bılmıyurm belki bizimde artık bitmeye yakındı. Cünkü 11 gün boyunca sürdü yzüü ve kolu cok kötüydü. Su cicegi mıydı pndada emin değildik. Yanı sonlarında losyon kullandm .simdi ufak sinek ısırıklarında işe yarıyor bizde. Hayırlısıyla büyütelim ya inşalla sıkıntısız atlatılır
B

Burcu000

20 Ağustos 2026 22:19
Yeter Akan
Anladm bılmıyurm belki bizimde artık bitmeye yakındı. Cünkü 11 gün boyunca sürdü yzüü ve kolu cok kötüydü. Su cicegi mıydı pndada emin değildik. Yanı sonlarında losyon kullandm .simdi ufak sinek ısırıklarında işe yarıyor bizde. Hayırlısıyla büyütelim ya inşalla sıkıntısız atlatılır
Sizde sinek ısırığı gibi iz varmıydı
Yeter A.

Yeter A.

20 Ağustos 2026 22:23
Burcu000
Sizde sinek ısırığı gibi iz varmıydı
Ya ben başta ona bagladım sinek ısırogı ama sonradan cok döktü yanı doktor sınek ısırıgı degıl kesinlikle dedi ateş olamdıgu içşnde net su cıcegı demedı ama 11 gğn boyunca sönüp yüzünün farklı yeırnde çıkıyordu. Yanı bende sinek ısırıgı pldugunu düşünmedim sonradan artık. Losyonu ona rağmen sürdüm kuruttu hemen .suanda sinek ısırıgı olunca sürüyorm gecırıyo ufak bı deneyin isterseniz geçmezse
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
20 Ağustos 2026 22:39
Yeter Akan
Kalmosan losyon cok ıyı benım bebegımınn yüzü dolmuştu doktor pek emin degılsı ama su cıcegı dedı. Farklı bı sürü krem yazmıştı ben bankacılık doktora götürdüm. Yanı hepsı farklı bsıey dedı . Burdan biriyle yazılmıştım allah razı olsun aynı sorunu yaşamıştı kalmosan losyon önermişti doktotj bende aldım. Sadece cıkan noktalara sürün hemen sönüyor ki sizin bacak ve kol yanı yüz degıl gözüne bulaşma ihtimalini varsyaarak dıyurm hanı eliyle kaşır bulaşır diye . Simdi hala sinek faln ısırdımı sürüyorum büyümeden sönüyor bizde cok işe yaradı inşalla sizede yarar .
O bendim 😊 geçti ve şifa oldu ise çok mutlu oldum 🙏🏻
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
20 Ağustos 2026 22:40
Nazife hanım, bu arada doktor verdi ise kullanın kalmoson losyon hem kaşıntıyı alıyor hem söndürüyor , benim bebeğim 4-4,5 aaylıktı bacaklarında döküntüler oluştu cildiye ve çocuk doktoruna götürdük au çiçeği dediler hatta kan tahlili yapıldı ikna olmadım 3 farklı doktor görüşü aldım bizede cidiye bu losyonu vermişti ve kullandık çok geçmiş olsun 🙏🏻
Yeter A.

Yeter A.

20 Ağustos 2026 22:49
Hatice Erol
O bendim 😊 geçti ve şifa oldu ise çok mutlu oldum 🙏🏻
Valla ne kadar teşekkür etsem az kalır . Cok krem yazmılslardı. Bende 2 3 farklı doktora götürmüştüm. Sizinle burdan yazıştıktan sorna aldım hemen kullandm bıde zaten ha su cıcehı yada sınek ısırıgı yanı aynı sorundan dolayı size verilmişti . O yüzden rahat kullandm cok şükür geçti. Sizde saglıkla büyütün bebeğinizi 殺﫠
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
20 Ağustos 2026 22:50
Yeter Akan
Valla ne kadar teşekkür etsem az kalır . Cok krem yazmılslardı. Bende 2 3 farklı doktora götürmüştüm. Sizinle burdan yazıştıktan sorna aldım hemen kullandm bıde zaten ha su cıcehı yada sınek ısırıgı yanı aynı sorundan dolayı size verilmişti . O yüzden rahat kullandm cok şükür geçti. Sizde saglıkla büyütün bebeğinizi 殺﫠
😊 amin sağlıkla büyüsünler, sizde sağlıcakla kalın 🌸
N

Nazife S. S.

23 Ağustos 2026 17:46
Hatice Erol
Nazife hanım, bu arada doktor verdi ise kullanın kalmoson losyon hem kaşıntıyı alıyor hem söndürüyor , benim bebeğim 4-4,5 aaylıktı bacaklarında döküntüler oluştu cildiye ve çocuk doktoruna götürdük au çiçeği dediler hatta kan tahlili yapıldı ikna olmadım 3 farklı doktor görüşü aldım bizede cidiye bu losyonu vermişti ve kullandık çok geçmiş olsun 🙏🏻
Tamamdır kullanayım o halde teşekkür ederim ilginzie 🌸
N

Nazife S. S.

23 Ağustos 2026 17:46
Yeter Akan
Tamamdır yalnız değilmişim sakıncalı bi durum yoksa bende kullanırım teşekkür ediyorum 🙏💋
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir