Kokulu Mukuslu Yeşil Kaka

80 görüntüleme
İ

İlknur K.

17 Temmuz 2025 18:31
Ara ara yeşil oluyordu mukuslu da oluyordu ama bu sefer ki bir endişelendirdi kötü kokuyor bir iki mukus var büyük siyah yeşil arası koyu bir rengi var. Yapmadan önce ağladı baya bir sanırım karnı ağrıyordu yapınca rahatladı kabız değildi birkaç saat öncede kakalı bez almıştım yine yeşildi ama mukus yoktu.
6 ay 1 haftalık ek gıdalara başladık 2 gündür havuç tatlı patates soğan (doğranmış soğandan yarım tatlı kaşığı kadar) haşladım kendi suyuyla biraz sulandırdım o kadar. Neden olabilir ki? Aşı yapar mı?
A

Ayşe K.

17 Temmuz 2025 18:59
Mukuslu olunca dr bize annenin yediği besinden dolayı demişti. Alerji olmuş diye. Yeşil ve sarı renk için sıkıntı görmüyorlar genelde. Osman hoca da belirtmişti yanlış değilsem. Ama koku ve siyah renk için dr görmesi gerekiyor diye biliyorum
S

Sena K. E.

17 Temmuz 2025 19:07
Kakanın mukuslu olması eğer vücudunda başka bir döküntü kızarıklık yoksa bağışıklık kazandığını gösterir ek gıdaya yeni geçmişsiniz ister istemez değişecektir kakası
S

Sena K. E.

17 Temmuz 2025 19:08
Sindirim sistemi yavaş yavaş alışacak bu arada tadımlarda 1 damla zeytinyağı kabız olmasını önleyecektir
İ

İlknur K.

17 Temmuz 2025 19:34
Başka döküntü ya da farklı bir durum yok. 6lı karma ile opa aşısı olduk dün ondan kaynaklı da olabilir mi acaba? Zeytinyağı ekliyorum hazırladıklarıma

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir