Kokulu İshal
124 görüntüleme
K
Kübra T.
2 Eylül 2025 06:00
4.5 aylığız yaklaşık iki aydır sulu ve kokulu ishal yapıyor. Alerjik bebek süt diyetini açtım. Açalı 2 hafta oldu.Günde 2 -3 defa kokulu ishal yapıyor. Gaz çıkartırken ve yaparken ağlıyor. Kilo alımının iyi olduğu söyledi doktorumuz. Gaita testi yapıldı. Bir şey çıkmadı. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Ç
Çilem Ö.
2 Eylül 2025 06:49
Benim de aynı şekilde. Diyet hiç yapmadım doktor bir şey önermedi tahliller temiz.
E
Elif ..
2 Eylül 2025 08:16
Benimde yanı şekilde geçmeyen ishalimiz var çocuk gastroentoloji bölümüne gittim 2 hafta süt ve süt ürünleri tüketmedim ama hala aynıydı test yapıldı birşey çıkmadı. Dana etini yasakladı ama ben açıkcası bundan sonra uymadım. Son 2 gündür yeşil ve mukuslu yapıyor tekrar süt ürünleri tüketmicem bakalım düzelecek mi. Ama ön süt içtiği içinde yapabilirmiş yeşil kafam iyice karıştı yani
K
Kübra T.
2 Eylül 2025 08:55
Bizde sarı kaka su gibi yapıyor. Mukuslu kakada yapıyor.
Ç
Çilem Ö.
2 Eylül 2025 16:37
Kübra hanım bebeğim de aynı şekilde. Size ne dediler
K
Kübra T.
2 Eylül 2025 16:48
Alerjik bebeklerde bu şekilde olabilir dedi kendi doktorumuz alerji bölümüne ek gıda öncesi tekrardan gideceğiz.
Ç
Çilem Ö.
4 Eylül 2025 08:48
Herhangi bir diyet uygulamıyorsunuz yani uyguladıgınız bu semptomları kesmedi değil mi? Anladığım kadarıyla doktor da bir şey önermedi.
İ
İrem E.
4 Eylül 2025 09:06
Benim bebeğim de 4 buçuk aylık günde 2 3 kez sulu kokulu kaka yapıyor bazen mukuslu da oluyor doktor alerji için kakada kan görmek gerek dedi ben de alerji bölümüne mi götürmeliyim sizce ?
İ
İrem E.
4 Eylül 2025 09:13
Benim de alerji bölümüne götürmem gerekir mi ?
K
Kübra T.
4 Eylül 2025 17:59
Çilem hanım diyet uyguladık yumurtayı açtık sütü açıyoruz yavaştan alerji bölümüne gittiğimizde oradaki doktor alerji bölümünün diyetisyenine yönlendirdi nasıl diyet açmamız gerektiğini anlattı şimdilik onu deniyoruz. Ek gıdaya geçmeden tekrar gideceğiz. Normalde kakası mukusluyken suluya döndü tamamen. Sütü açmaya başladığımızda tekrardan mukusa döndü.
K
Kübra T.
4 Eylül 2025 18:02
İrem hanım alerji doktorları da katı diyetleri önermiyorlar. Hatta diyet önermiyorlar kan görmeye kadar. Benim kızımın hassasiyeti olduğunu söylediler. Şimdi katı diyet yaparsan ek gıda döneminde bağırsaklarının daha sıkıntı olacağını söylediler. Alıştırarak açıyorum diyette. İsterseniz gidip bir görüş alın. Bizim vücudumuzda da döküntüler başlamıştı. Diyetle döküntülerimiz gitti