Klimada Uyumak
102 görüntüleme
E
Ezgi Z. ..
16 Temmuz 2025 07:43
Selamlar,
Akdeniz bölgesinde yaşıyoruz haliyle inanılmaz nem ve sıcak. Videolarda bebekler için oda sıcaklığı 22-24 derece olmalı deniyor. Max 25. Bizim odamızda klima 28-29 da ama inanılmaz soğuk oluyor ve termometre 26/25 leri gosteriyor. Kendim nasıl usuyorum. Bebekler nasıl o derecelerde rahat uyuyor anlayamiyorum. Bebeklerin vücudunda özel bir yağ dokusu var usumezmis. Fakat inanılmaz gaz oluyor hem bende hem bebeğimde. 6 ayligiz. Sizde durumlar ne sevgili anneler ? 🌸
Akdeniz bölgesinde yaşıyoruz haliyle inanılmaz nem ve sıcak. Videolarda bebekler için oda sıcaklığı 22-24 derece olmalı deniyor. Max 25. Bizim odamızda klima 28-29 da ama inanılmaz soğuk oluyor ve termometre 26/25 leri gosteriyor. Kendim nasıl usuyorum. Bebekler nasıl o derecelerde rahat uyuyor anlayamiyorum. Bebeklerin vücudunda özel bir yağ dokusu var usumezmis. Fakat inanılmaz gaz oluyor hem bende hem bebeğimde. 6 ayligiz. Sizde durumlar ne sevgili anneler ? 🌸
D
Damla E. Y.
16 Temmuz 2025 07:54
bende istanbuldayım klima gündüz hep açık hatta bazen gece bile açıyorum 25-26 derece yapıyorum odayı donuyorum bende ama yapcak bisey yok 😆 bebeğiminde yüzü soğuk oluyor ama inanılmaz rahat uyuyor ve terlemiyor gaz olayını hiç düşünmemiştim ilaç kullanıyoruz belki ondan anlamıyorum
E
Ezgi Z. ..
16 Temmuz 2025 08:24
Termometre kaç gösteriyor odayı ? Evet benimkinin de biraz soğuk oluyor yanakları kulakları ama endişeleniyorum. Uzun kollu giydireyim dedim çocuk bunaldı 😂 eskiye döndük , atlet ve uzun ince pijama
D
Damla E. Y.
16 Temmuz 2025 08:50
26 yapıyorum genelde sıcaklığı bende kelebek kundak yapıyorum içine tek atletle bazen sadece bez bu sekilde terlemesine müsade etmiyorum hiç banyo sonrası bile klima hep açık
N
Neslihan K. D.
16 Temmuz 2025 19:31
Merhaba. Bizde Antalya da yaşıyoruz. 2 aya yakındır klimada yatıyor bebeğim. Şu anda 4 ay 13 günlüğüz. Klimayı 25 26 derece yapıyorm. Termometre 24 ün altına inmemesine gayret ediyorum. İndiğinde biraz kapı vs açıyorum. Bebeğimi uzun kollu zıbın ve uzun alt ile yatırıyorum. Bazen ihtiyaç halinde üzerini incecik bir örtüyle örtüyorum. Odaya bir kap su koydum. Bence bebekler soğukta daha iyi yatıyor. Genellikle kesintisiz 6 7 saate kadar uyuyor.