Klima Kaynaklı Burunda Kuruluk
97 görüntüleme
S
Songül G.
14 Temmuz 2025 20:22
Hocam klimadan kaynaklı odanın nemi düşüyor. Ne yaparsam yapayım yükseltemiyorum. En fazla 43 oluyor. Bebeğim 2 aylık ve hırıltılı solunumu mevcut. Bu durumun klimadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Burnunu 4 gündür serum fizyolojikle 2.5 ml-2.5 ml olacak şekilde temizleyip aspiratörle temizliyorum. Bu uygulama mukus oranını arttırır mı? Yaptıktan sonra sanki daha fazla kurumaya başladı. Önceden yoktu çünkü.
E
Elif C. M. D.
14 Temmuz 2025 20:44
Nemlendirici makine alın klima olan odada devamlı çalışsın. Kızım yaz bebeği doğumdan sonra eve geldiğimizden beri klima açtık. Hırıltısı vardı doktorumuz oda nemli olacak klima kurutuyor demişti. 1 yaşına girecek sıkıntımız yok şuan
S
Songül G.
14 Temmuz 2025 20:48
Nemlendirici makine siparişi verdim, gelmesini bekliyorum. Aslında %40-60 arasında olması gerekiyor deniyor. Ama %43 bize bile kuru geliyor. Emerken burnundan ses gelmiyor. Bıraktığı zaman hırıltısı oluyor ve genzinden de ses geliyor kuruymuş gibi.
D
Damla G. ..
14 Temmuz 2025 21:13
Nemin kaç olması lazım yüksek olduğunda mı rahatsız eder düşük olduğunda mı
S
Songül G.
25 Temmuz 2025 20:25
Genellikle %40-60 arası diye biliyorum ama yine de doktorunuza danışmakta fayda var. Her ikisi de rahatsız eder bence