Klima Kaynaklı Burunda Kuruluk

97 görüntüleme
S

Songül G.

14 Temmuz 2025 20:22
Hocam klimadan kaynaklı odanın nemi düşüyor. Ne yaparsam yapayım yükseltemiyorum. En fazla 43 oluyor. Bebeğim 2 aylık ve hırıltılı solunumu mevcut. Bu durumun klimadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Burnunu 4 gündür serum fizyolojikle 2.5 ml-2.5 ml olacak şekilde temizleyip aspiratörle temizliyorum. Bu uygulama mukus oranını arttırır mı? Yaptıktan sonra sanki daha fazla kurumaya başladı. Önceden yoktu çünkü.
E

Elif C. M. D.

14 Temmuz 2025 20:44
Nemlendirici makine alın klima olan odada devamlı çalışsın. Kızım yaz bebeği doğumdan sonra eve geldiğimizden beri klima açtık. Hırıltısı vardı doktorumuz oda nemli olacak klima kurutuyor demişti. 1 yaşına girecek sıkıntımız yok şuan
S

Songül G.

14 Temmuz 2025 20:48
Nemlendirici makine siparişi verdim, gelmesini bekliyorum. Aslında %40-60 arasında olması gerekiyor deniyor. Ama %43 bize bile kuru geliyor. Emerken burnundan ses gelmiyor. Bıraktığı zaman hırıltısı oluyor ve genzinden de ses geliyor kuruymuş gibi.
D

Damla G. ..

14 Temmuz 2025 21:13
Nemin kaç olması lazım yüksek olduğunda mı rahatsız eder düşük olduğunda mı
S

Songül G.

25 Temmuz 2025 20:25
Genellikle %40-60 arası diye biliyorum ama yine de doktorunuza danışmakta fayda var. Her ikisi de rahatsız eder bence

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir