Klima
167 görüntüleme

Fatma A. U.
30 Haziran 2026 22:34
Kızım 1 yaşında ve Mersin'de yaşıyoruz hava okadar sıcak ki klima çalışıyor kızıma ince uzun kollu atlet ve ince pijama giydirdim
Klima 24 de ayarlı kapıda kapalı
Benim sorum kapı açıkmı yatırıyorsunuz yoksa kapalımı üşürmü diye korkuyorum
Geçenlerde daha bukadar sıcak olmadan banyo yaptırıp uyuttum sabahına mamayı içince kustu korkuyorum haliyle
Klima 24 de ayarlı kapıda kapalı
Benim sorum kapı açıkmı yatırıyorsunuz yoksa kapalımı üşürmü diye korkuyorum
Geçenlerde daha bukadar sıcak olmadan banyo yaptırıp uyuttum sabahına mamayı içince kustu korkuyorum haliyle
K
Kübra B.
30 Haziran 2026 22:37
Bu biraz bebeğinizi nasıl alıştırdığınıza bağlı. Ben çok giydirmiyordum kışın da ayakları hep çıplak yatar mesela o yüzden çok alışık üstünü hiç örttürmez. Manisada sıcak klima 23-24 tek fan bebeğimde de sadece atlet var kapısı da kapalı 25 derecenin üzerine çıkınca sıcaklık çok sık uyanıyor isilik oluyor hemen

Fatma A. U.
30 Haziran 2026 22:40
Kızımı hep ince giydirmeye alıştırdım kışın bile çok ince giydi ama şuan korkuyorum bilmiyorum

Elif T.
30 Haziran 2026 22:50
Merhaba istanbul da yaşıyoruz bizde kızım 6 ay 22 günlük klimayı 22-23 e sabitleyip kapı ya da cam yukarıdan açık olacak şekilde açık bırakıyoruz kullanırken fakat klima temizliğini her hafta yapıyoruz

Afranur K.
30 Haziran 2026 23:07
Ben genelde havalandırmak amaçlı, 2 saatte bir açıyorum. Biraz yorucu bir durum bu arada ama kendim de havasız kalıyormuş gibi hissettiğim için açıyorum.
Direk kapalı oda bebekler için uygun değilmiş zaten, ortalama 2 saatte bir klimalı odanın havalanması gerekiyormış. Bazen kapıyı açıyorum hem de klimayı açıyorum 😅 aşırı zengin davranışlar 😂😂😂 . Bazen de dediğim gibi 2 saatte bir kalkıp camı açıp havalandırıyorum. ( 2 saat temiz hava 2 saat düşük ayarda klima)
Direk kapalı oda bebekler için uygun değilmiş zaten, ortalama 2 saatte bir klimalı odanın havalanması gerekiyormış. Bazen kapıyı açıyorum hem de klimayı açıyorum 😅 aşırı zengin davranışlar 😂😂😂 . Bazen de dediğim gibi 2 saatte bir kalkıp camı açıp havalandırıyorum. ( 2 saat temiz hava 2 saat düşük ayarda klima)

Fatma A. U.
30 Haziran 2026 23:13
Kapı açık biraz inşallah bişey olmaz
B
Büşra Y.
30 Haziran 2026 23:58
Biz Osmaniye'de yaşıyoruz klima açıkken odanın kapısını kapatmıyorum ki hem çok soğuk olmasın hem de diğer odalar de soğusun diye. En düşük fanda ve 24-25 derece de oluyor gündüzleri. Geceleri fan ayarını yükseltiyoruz uyuduğumuz odaya soğuk hava gelsin diye. tişört ve uzun ince pijama giydiriyorum uyurken de üzerini örtsem bile kendisi açıyor. Bence Kullanmadığınız odaların kapısını kapatın klimalı odanın kapısını da açın hem klima çarpmaz hem de evin ısısı dengelenmiş olur biraz
M
Merve S.
1 Temmuz 2026 06:35
adanada yasıyoruz klimayı 25 e uyku moduna getiriyorum üstünde atleti ve altında kısa şortu var müslin örtüyüde örtüyorum kapımız kapalı rahat rahat uyuyor sizde öyle yapın 25 derece ideal oda sıcaklığı zaten klimayı da yere vurdurun size vurmasın mis gibi uyur banyo yaptırmayın ama gündğz banyosunu yapsın ben kışın her akşam yaptırıp yatıyordum ama yazın maalesef klima oldugu için çarpabilir

Fatma A. U.
1 Temmuz 2026 06:44
Çok teşekkür ederim hepinize
Yükleniyor...