Klima

127 görüntüleme
C

Cansu İ. B.

2 Ağustos 2025 18:57
Klima aldık da oda sıcaklığı 23-24 derece, odanın kapısı açık, nem 40-50 arası, gece bebeğimi uyuturken kısa kollu zıbın + ince müslin ile yarım kundak+ çorap nasıl sizce? Kundaksız uyumuyor 47 günlük. Gündüzleri sadece kısa kollu zıbın + çorap yeterli midir? Klima bugün takıldı nasıl ilerlemeliyim?
M

Meltem G.

2 Ağustos 2025 19:01
Bebeğim 19 aylik geçen yazda bu yazda klima ile soğutuyorum evi 22 derece yada 23 derece oluyor nem 40 ile 60 arasi ev sıcaklığı sadece çıtçıtlı zibinla yatiriyorum siz bebegi aşırı giydiriyorsunuz çorap zaten uyurken soğuk bile olsa giymemeli kan dolaşımina zarar verir
M

Meltem G.

2 Ağustos 2025 19:02
Gündüz de 22 yada 23 derece de tek zibin yeterli çorap yine olmamali
C

Cansu İ. B.

2 Ağustos 2025 19:03
Okey çorapları çıkardım ama kundaksız çok çabuk uyanıyor, moro refleksi yüzünden kendini uyandırıyor.
M

Meltem G.

4 Ağustos 2025 05:40
Kundak yapıyorsanız klimayı 21 dereceye ayarlayın o zaman rahat olur bebek hem terlemez ben kışın tek kat zibin ustune pijama giydiriyorum üstünü örtmüyorum ev sıcaklığını 21 derece yapıyorum çok rahat uyuyor ne terliyor nede üşüyor
E

Ezgi Z. ..

6 Ağustos 2025 18:45
Termometre alın kesinlikle. Klimanın boyutu odaya göre mi ona bakın. Bizim odamızda büyük geldi klima. Klima 29 da termometre 25 gösteriyor. Donuyoruz. Bebeğim de yarım kollu zıbın ince uzun pijama giyiyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir