Klebsiella Bakterisi
389 görüntüleme
M
Meliha T.
30 Nisan 2026 00:55
5 aylık oğlumu iştahsızlık sebebiyle doktora götürdüm başka şikayeti yoktu muayenede gözle görülür herhangi bir sıkıntısı yoktu ama ben ısrarcı olduğum için idrar tahlili ve idrar kültürü istendi tahlil temiz geldi ama kültürde klebsiella ürediği söylendi 5 gün yatış ve damardan antibiyotik tedavisi gerektiği söylendi hiçbir şikayeti olmadığı için kültürün yanlış alınmasından korkup tekrar kültür alınmasını istedim ama şuan kusma ve koyu renkli kötü kokulu idrar var doktoru yarınki testin sonucunu beklememi söyledi endişeliyim böbreklere yayılmasından korkuyorum
C
Cennet ..
30 Nisan 2026 00:58
Hemen böbreklere yayılmaz ama klibsiella ciddi birşey keşke tedaviyi kabul etseydiniz. Normal bir idrar yolu enfeksiyonu olsa bile neredeyse bütün bebeklerde kusma ve iştahsızlık ile kendini gösteriyor. Bebek beslenemediği içinde artıyor.
M
Meliha T.
30 Nisan 2026 00:59
Hemen böbreklere yayılmaz ama klibsiella ciddi birşey keşke tedaviyi kabul etseydiniz. Normal bir idrar yolu enfeksiyonu olsa bile neredeyse bütün bebeklerde kusma ve iştahsızlık ile kendini gösteriyor. Bebek beslenemediği içinde artıyor.
C
Cennet ..
30 Nisan 2026 01:05
Koyu renkli idrar genellikle yetersiz beslendiği zaman olur. İdrar yolu enfeksiyonuna bağlı olarak beslenme yetersizliği kusma olduysa ondandır
C
Cennet ..
30 Nisan 2026 01:05
E nabıza bir bakın isterseniz belki sonuç düşmüştür
M
Meliha T.
30 Nisan 2026 01:07
Baktım ama düşmemiş yarın çıkacağı söylendi beslenmesi düzenliydi dün ve bugün mama ile besleniyo toplamda 970 ml aldı dün 1000 ama idrar çıkışı neden az ve koyu
C
Cennet ..
30 Nisan 2026 18:48
Baktım ama düşmemiş yarın çıkacağı söylendi beslenmesi düzenliydi dün ve bugün mama ile besleniyo toplamda 970 ml aldı dün 1000 ama idrar çıkışı neden az ve koyu
M
Meliha T.
30 Nisan 2026 21:09
Evet çıktı bakteri doğrulandı ama yatış vermedi çok şükür 5 gün antibiyotik enjekte edilecek hastane yakınımızda olduğu için gidip geleceğiz
Yükleniyor...