Klamoks Antibiyotik

123 görüntüleme
Ş

Şeyda D. T.

29 Ocak 2026 17:51
1 yaş kızımda 2 gün geçmeyen ateşten dolayı doktora götürdüm boğazında hafif kızarıklık ve dirençli ateşten dolayı doktor klamoks antibiyotik verdi. Kullanmaya başladiğimizdan beri önce siddetli agliyor sonra ishal oluyor, sanirim karin agrisi yapiyor. Gecede sürekli ağliyor cok huzursuz. Bu ilacin böyle yan etkisini yaşayan var mi ? Tekrar doktora gidip ilaci degistirmeli miyim.
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

31 Ocak 2026 20:16
Bence ilacı değiştirin benim kızımda kulak enfeksiyonu oldu augmentin yazdı ishal yapabiliyormus ama şiddetli bir ağlama vs yok pek ishalde olmadı ilaç iyi gelmemiş olabilir
M

Merve Ç. ..

2 Şubat 2026 21:29

Ayşe Vural

Bence ilacı değiştirin benim kızımda kulak enfeksiyonu oldu augmentin yazdı ishal yapabiliyormus ama şiddetli bir ağlama vs yok pek ishalde olmadı ilaç iyi gelmemiş olabilir

Merhaba, bizde kulak enfeksiyonu çıktı belirtileriniz neler bizde ateş şiddetli balgamlı öksürük ve aşırı burun akıntısı var onun yüzünden uyuyamıyor klamoks antibiyotik başladık kaç gün sürer acaba zorlanıyor korkuyorum
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

2 Şubat 2026 21:53

Merve Çevik

Merhaba, bizde kulak enfeksiyonu çıktı belirtileriniz neler bizde ateş şiddetli balgamlı öksürük ve aşırı burun akıntısı var onun yüzünden uyuyamıyor klamoks antibiyotik başladık kaç gün sürer acaba zorlanıyor korkuyorum

Bizimkinde 3 gün dirençli ateş oldu 1 haftadır antibiyotik kullanıyoruz 3. Günden sonra öksürük burun akıntısı devam ediyor temizletmiyorda yıkamaya çalışıyorum ama pek olmuyor herhalde 10 gün kullancaz iştah sıfır mamasını bile içmiyor
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

2 Şubat 2026 21:54

Merve Çevik

Antibiyotik sonrası iştahsızlık da oluyormuş 3 gün sonra falan geçiyormuş çok geçmiş olsun
M

Merve Ç. ..

2 Şubat 2026 22:00

Ayşe Vural

Antibiyotik sonrası iştahsızlık da oluyormuş 3 gün sonra falan geçiyormuş çok geçmiş olsun

Size de çok geçmiş olsun bize de doktorumuz 2 3 gün daha ateş olur dedi koltuk altından ölçüyorum 37.9 u gördük o civarlarda geziyor şimdilik uyku sıfır iştah sıfır çok zormuş
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

2 Şubat 2026 22:10

Merve Çevik

Size de çok geçmiş olsun bize de doktorumuz 2 3 gün daha ateş olur dedi koltuk altından ölçüyorum 37.9 u gördük o civarlarda geziyor şimdilik uyku sıfır iştah sıfır çok zormuş

Bizimde ilk defa başımıza geldi çok zor gerçekten evet ateş 2 3 gün sürüyor sonra olmadı bizde

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir