Kkk Aşısı 9 Ay

155 görüntüleme
Duygu G.

Duygu G.

27 Nisan 2026 15:10
Kızım yarın 9 aylık olacak ve kkk aşısı var. Yumurta yiyince fışkırır tarzda kusuyor. Kan ve cilt testleri temiz çıktı. İmmünoloji doktoru sağlık ocağında yaptırabilirsiniz dedi kkk aşısını. Bir yan etkisi zararı olur mu yaptıran var mı acaba?
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

27 Nisan 2026 15:11
Bizde bir sorun olmadı ama yumurta yeyince de birşey olmuyor
Duygu G.

Duygu G.

27 Nisan 2026 15:12
Ayşe Vural
Bizde bir sorun olmadı ama yumurta yeyince de birşey olmuyor
Yumurtayı 13. Ayına kadar kestik. Fışkırır tarzda üst üste 6-7 kez kustuğu için.
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

27 Nisan 2026 15:13
Duygu Gültekin
Yumurtayı 13. Ayına kadar kestik. Fışkırır tarzda üst üste 6-7 kez kustuğu için.
Bildiğim kadarıyla aşılarla alerjilerin bağlantısı olmuyor
Damla B.

Damla B.

27 Nisan 2026 15:31
Benim kızım da yumurta yiyince 5 6 kez kusuyor doktorumuz 15 aya kadar yasakladı yumurtayı ama 9. Ay kkk aşısını olduk hiçbir sorun olmadı
Duygu G.

Duygu G.

27 Nisan 2026 15:34
Mesut Yörükoğlu
Bulunduğunuz şehirde veya bölgede KKK salgını yok ise 12 aydan önce bence gereksiz, biz 12. ayda yaptırdık 9 aydaki ek doz zaten önerim bu yönde saygılar .
İstanbul’da yaşıyoruz ve sürekli yolculuk yapıp okul çocuklarıyla bir arada falan oluyoruz. Yeğenlerimiz var küçük.
Duygu G.

Duygu G.

27 Nisan 2026 15:34
Damla Beşir
Benim kızım da yumurta yiyince 5 6 kez kusuyor doktorumuz 15 aya kadar yasakladı yumurtayı ama 9. Ay kkk aşısını olduk hiçbir sorun olmadı
Çok şükür içim rahatladı birazda olsa çok teşekkür ederim. Bizim kan ve cilt testimiz temiz çıktı. Sadece yiyince kusuyor sizin dediğiniz gibi.
Duygu G.

Duygu G.

27 Nisan 2026 15:36
Damla Beşir
Sağlık ocağında mı yaptırdınız peki
Damla B.

Damla B.

27 Nisan 2026 15:38
Duygu Gültekin
Sağlık ocağında mı yaptırdınız peki
Evet sağlık ocağında yaptırdık. Biz alerji testi yaptırmadık ama doktorumuz bu alerji dedi yumurtayı kesti 路♀️
M

Mesut Y.

Premium Üye
27 Nisan 2026 15:43
Duygu Gültekin
İstanbul’da yaşıyoruz ve sürekli yolculuk yapıp okul çocuklarıyla bir arada falan oluyoruz. Yeğenlerimiz var küçük.
Anladım, bu durumda temas riski daha yüksek görünüyor. İstanbul gibi kalabalık şehirde, sık yolculuk ve okul çağındaki çocuklarla temas varsa doktorunuzun 9. ayda önermesi mantıklı olabilir. Ben genel yorum yapmıştım, sizin özel durumunuzda çocuk doktorunuzun ve sağlık ocağının önerisi daha doğru olur. Sağlıklı olsun inşallah 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir