Kkk Aşısı

368 görüntüleme

F. K.

5 Ağustos 2026 21:55
Merhaba [9.ay](9.ay) kkk ilave dozu yaptırdınız mı? Gerekli mi? Aynı aşı 1 yaşta da var çünkü 2026 sağlık bakanlığı aşı takviminde. 12. Ay yazıyor ancak bizi bugün ilk doz için aradılar 12. Ayda 2. Doz olacakmış, siz neler yaptınız?
M

Melike D.

5 Ağustos 2026 22:27
Bende aynı düşünce ile tedirgin bir şekilde gidip bu gün yaptırdım 8 ay 29 günlük bebeğime sağlık bakanlığı bu sene bu şekilde karar vermiş 12. Ayda tekrar yapılıcakmış biraz araştırdımda salgın riski varsa sağlık bakanlığı bu şekilde tedbir alabiliyormuş.

F. K.

5 Ağustos 2026 22:40
Melike Demir
Bende aynı düşünce ile tedirgin bir şekilde gidip bu gün yaptırdım 8 ay 29 günlük bebeğime sağlık bakanlığı bu sene bu şekilde karar vermiş 12. Ayda tekrar yapılıcakmış biraz araştırdımda salgın riski varsa sağlık bakanlığı bu şekilde tedbir alabiliyormuş.
Bulunulan ile göre değişiklik gösteriyor olabilir, kafalar karışık ben daha yaptırmadım
S

Seren ..

6 Ağustos 2026 01:05
Evet bizide aradılar 9ay olmamıza 3gün var ama sorun olmıycağını söylediler tam tatil üstü sıkıntı olmasın diye sanırsam dönüşte yaptırıcam genelde toplu yerlere girmiyoruz 1yaşı bekleriz siye düşündüm ama doktorumuz yaptırın dedi 🥺açıkçası bende 1 yaşta olacağı için pek düşünmüyorum sonuç olarak ek dozmuş bu ama
M

Melike D.

8 Ağustos 2026 11:45
Firdevs Kazizade
Bulunulan ile göre değişiklik gösteriyor olabilir, kafalar karışık ben daha yaptırmadım
Olabilir ben sivasta yaşıyorum 9. Ayda çevremdeki bütün bebeklere yaptılar. Normalde 1 yaşta kan testi yapılıyor diye biliyordum onuda 9 . Ayda istediler belki bölgeseldir.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir