Kkk Aşısı
80 görüntüleme

Rümeysa E. ..
29 Temmuz 2025 12:12
Merhabalar kızım çoklu besin alerjisi
-yumurta
-süt ve süt ürünleri
-kuruyemişler
-dana eti
-susam
Sekiz buçuk aylık üç hafta önce şehir hastanesinde kan testi negatif çıktı ben süt ve süt ürünlerini yediğimde bir sorun olmadığı için kızıma normal mama yüklemesi yapıldı Anafilaksi geçirdi oradaki doktor artık burada tedavinize devam edemeyiz üniversitede araştırma hastanesi devam edecek dedi ama ben gitmek istemedim özeldeki doktoruyla sürece devam etmeye karar verdik buradaki doktorumuz diğer ay kızımıza kkk aşısını ve yumurta yüklemesini yapacağını söyledi sizce aradan henüz bir buçuk ay geçmişken yeni bir yükleme yapmak doğru olur mu bunu doktorumuza sorduğumuzda süre çok uzarsa çukur derinleşir dedi çok kararsız kaldık yumurta alerjisi olan bebeklerimize siz ne zaman kkk aşısı yaptırmıştınız
-yumurta
-süt ve süt ürünleri
-kuruyemişler
-dana eti
-susam
Sekiz buçuk aylık üç hafta önce şehir hastanesinde kan testi negatif çıktı ben süt ve süt ürünlerini yediğimde bir sorun olmadığı için kızıma normal mama yüklemesi yapıldı Anafilaksi geçirdi oradaki doktor artık burada tedavinize devam edemeyiz üniversitede araştırma hastanesi devam edecek dedi ama ben gitmek istemedim özeldeki doktoruyla sürece devam etmeye karar verdik buradaki doktorumuz diğer ay kızımıza kkk aşısını ve yumurta yüklemesini yapacağını söyledi sizce aradan henüz bir buçuk ay geçmişken yeni bir yükleme yapmak doğru olur mu bunu doktorumuza sorduğumuzda süre çok uzarsa çukur derinleşir dedi çok kararsız kaldık yumurta alerjisi olan bebeklerimize siz ne zaman kkk aşısı yaptırmıştınız
S
Semanur Ş.
29 Temmuz 2025 14:01
Benim kızımında yumurta alerjisi var ve doktor bize 1 yaşına kadar yasak dedi o yüzden 9. Ay aşısını yaptırmayacağız. Bir yaşına kadar yasak koyanda fakültede prof çocuk alerji doktoru sizden tavsiyem alanında gerçekten iyi bir doktor bulup gitmeniz hani belki yumurtayı açmak sıkıntı olmayabilir ama aşı nasıl bir yan etki yapar bilemeyiz

Rümeysa E. ..
29 Temmuz 2025 14:06
Evet Osman hocamın bu konuyla ilgili iki adet videosu var ikisinde de yapılmaması gerektiğini söylüyor buradaki gitmiş olduğumuz doktor bize gözlem altında yapacağını 2000 tl bunun için gözlem ücreti alacağını söyledi sonrasında ise yumurta yüklemesi yapacağım dedi onun için de tabiki ekstra ücretler olacak yani çok fazla araştırdım ve yapılmaması gerek diyor ama buradaki doktor neden böyle söylüyor anlamıyorum aklımıza tek bir şey geliyor işi ticarete dökmüş olması gitmek istemiyoruz bu kez de şehir hastanesinde yaşamış olduğumuz durum malum biraz el mahkum kaldık kendisine biliyorsunuz ki alerjik bebekler sürekli takipte olmalı yani tek seferlik ya da iki üç seferlik bir durum olmuş olsa gerçekten şehir dışına gitmek istiyoruz ama bu durumda o da mümkün değil maalesef
S
Semanur Ş.
29 Temmuz 2025 17:19
Bulunduğunuz ilde mutlaka alerji doktoru vardır fakültede özellikle ona gitseniz aslında çok daha iyi olur gittiğiniz doktor yapılmalı dediği için işi ticarete dökmüş olduğu belli hani tercihe bırakmış olsa anlarım açıkcası benim bile burdan içime sinmedi birde gözlem ücreti nedir ya

Rümeysa E. ..
29 Temmuz 2025 17:27
Ayın birinde fakülteden randevu almıştık oraya gidip bir de orayla görüşücez inşallah düzgün bir doktor ile karşılaşırız da gerek kalmaz özeldeki doktorlara maddi olarak çok yoruyor çünkü 😔