Kızmak Bağırmak

56 görüntüleme
A

Azra I.

19 Ocak 2026 17:16
16 aylık kızım var bazen beni o kadar sinirlendiriyor ki bağırıyorum daha sonra vizdan azabı çekiyorum bu konuşması vs diğer şeyler geriden gelmesini sağlar mı bağırmak veya kızmak
Betül �.

Betül ..

19 Ocak 2026 17:23
Bende arada sinirleniyorum bağırarak uyarıyorum,anne bana kızma diyor eriyorum gidiyorum ama bağırmak çözüm değil çünkü hiçbir işe yaramıyor konuşmayı etkiler mi bilmiyorum ama çocuk kendi içinde baskılayabilir duygularını
A

Azra I.

19 Ocak 2026 17:24
Zor bi durum evet haklısınız o Konuda eşim de öyle söylüyor ama sabır edemiyorum bide tek başıma çocuk büyütüyorum zorlanıyorum bazı konularda
G

Gül

19 Ocak 2026 18:04
Yalnız değilsiniz bende öyleyim benimki bana vuruyor ısırıyor en çok o beni sinirlendiriyor
A

Azra I.

19 Ocak 2026 18:05
Vurma huyu vardı hayır diye diye bıraktırdım sadece bazen hayır dediğimde inadına yapıyor ve elindekini yere atıyor :(
Betül �.

Betül ..

19 Ocak 2026 21:32
3,5 yaşındayız Azra hanım aynı davranışlar bizde de var.Sinirlenimce vurma elindekini atma.Bir daha bana vurma yoksa ben sana vuracağım dediğimde bana vur diyor tabi vurmuyorum😂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir