Kızlar Mama Önerisi Yapar Mısınız
141 görüntüleme
D
Damla K.
19 Şubat 2026 18:20
Bebeğim 6 aylık 2 ayda aptamil çeşitleri sma ve bebelak gold denedik ancak aptamil ve sma güven kaybetti bebelak gold hem tadını hiç sevmedi içmiyor hemde ciddi feci hastanelik gazı oldu çocuğun nolur öneri yapar mısınız birde siz 6 aylık olur olmaz 2 numaraya geçtinizmi
E
Esra E.
19 Şubat 2026 19:13
Yenidoğan zamanında Golden Goat kullanmıştım doktor tavsiyesiyle. Gaz ve kabız yapmıyor demişti bana. Ben memnun kaldım. Belki deneyebilirsiniz.

Melike B. ..
19 Şubat 2026 19:50
Golden goat kullanıp memnun kalmıştım
C
Cemile Ö.
19 Şubat 2026 20:36
Golden goat. Hala kullanıyoruz

Fehime Y.
19 Şubat 2026 20:40
Biz hipp kullandık bebelac ve aptamil çok şeker içerdiği için doktorumuz tavsiye etmemişti oldukça da memnunuz
Y
Yeter A.
19 Şubat 2026 21:06
Evolvıa kullabyrz. Deneyebilirsiniz. Golden goat bizde asırı bagırsak calıstırıyordu. Cabuk acıktıryordu ben sımdırımıne verdım herhalde cabuk sındıryordu yada benm kzıım. Değiştirdim evılvıa suan kullyor bakalm.
D
Damla K.
20 Şubat 2026 17:54
Kilo aldırması önemli
Çünkü kilo alması biraz alt seviye
Çünkü kilo alması biraz alt seviye
Y
Yeter A.
21 Şubat 2026 02:52
Benım ıcınde kılo önemli. Golden goat ılk ıkj hafta ıyı topatladı. Sonrakı 2 hafta sadece 50 gram almıstı. Yanı her bebek farklı belkı sıze yarar bilemiyorum ama asırı cabuk sındırıp acıktıryordu. Evolvıa 3 haftadır kullanyrz henüz kılo için [gitmedim.ınsalla](gitmedim.ınsalla) almıştr yanı oda aldırmamıssaa ne kullanrım bilemiyorum. Ek gıda artır dedı hemşire ama daha küçük el gıdayla nasıl olur bilemiyorum.2 öğün mama seklinde gidiyorm [sımdıkık.ama](sımdıkık.ama) benim bebegim cok hareketli kılo konusunu ona baglıyurm .
G
Gizem K. A.
23 Şubat 2026 21:43
3 aydan beri anne sütüne ek olarak Holle kullanıyorum. Çok memnunum. İçeriği temiz, kilo alımı güzel ve gaz ya da kabızlık yapmadı.