Kızlar Lütfen Yardımm Edin

368 görüntüleme
Ö

Özlem K.

21 Temmuz 2026 00:56
Bebeğim 6.5 aylık 2.5 aylıkken biberon reddi başladı hala devam ediyor 5.5 aylıkken ek gıdaya başlamak zorunda kaldım ondan önce her yolu denedim kaşık biberon normal biberon kaşık şırınga asla içmiyor mamasını uykusunda bazen tutuyor çovu zamn tutmuyor artık takatim kalmadı şu an ek gıdaya geçtim ama sıvı açıgını kapatamıyorum zaten ek gıdayıda yemiyor su veriyorum içmiyor artık ne yapacağımı bilmiyorum zorlayarak yedirmeye çalışıyorum zorlama diyeceksiniz belki ama akşama kadar açta bıraktım yemedi bir gün içerisinde çeşit çeşit şeyler yapıp denedim yemedi bir iki kaşıktan sonra bıraktı artık psikolojim bozuldu çok yoruldum yemin ederim takatim kalmadı çişli bez sayısı günde iki anca alabiliyorum lütfen önerileriniz varsa alabilir miyim
Ü

Ümran

21 Temmuz 2026 01:12
Merhaba doktoru ne diyor kilo alması falan nasıl emziriyor musunuz
M

Merve Y.

21 Temmuz 2026 01:33
Sıvı alması önemli doktora gidin bir an önce
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
21 Temmuz 2026 08:02
Alıştırma bardağını deneyin bi kızım bi tek onunla su içti
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
21 Temmuz 2026 08:02
Bir de bizimde bi dönem biberon reddi olmuştu mamayı hazırlayıp meyve vs ile karıştırıp verdim
Ö

Özlem K.

21 Temmuz 2026 10:04
Ümran
Merhaba doğum kilosu 2300 gram şu an 6 kilo doktorlar zsyıf olduğunu söylüyor ve beslenme reddi olduğunu söylüyor özelde en iyi doktor bu dedikleri doktorada götürdüm devlet hastanesine de defalarca götürdüm ama hiç bir doktor yardımcı olamadı
Ö

Özlem K.

Merve Yıldız
Sıvı alması önemli doktora gidin bir an önce
Defalarca götürdüm hiç bir şey yapmadılar
Ö

Özlem K.

Selin Erçelik
Alıştırma bardağını deneyin bi kızım bi tek onunla su içti
Teşekkür ederim tavsiye edebileceğiniz var mı
Ö

Özlem K.

21 Temmuz 2026 10:05
Selin Erçelik
Bir de bizimde bi dönem biberon reddi olmuştu mamayı hazırlayıp meyve vs ile karıştırıp verdim
O şekilde de denedim yaptığım şeylerin içerisine koymayı da denedim ama 2 3 kaşıktan sonra agzını kitliypr hiç bir şekilde yediremiyorum
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
21 Temmuz 2026 10:05
Özlem Köken
Teşekkür ederim tavsiye edebileceğiniz var mı
Mamajo almıştım fiyatı uygun
M

Melahat G. S.

21 Temmuz 2026 10:27
Pipetle su içirmeyi öğretebilirsiniz sonrasında pipetli suluk alıp kilosu gayet iyi 10 aylık kızım 7 kilo 2775 doğum kilosu çok sıkıyorlar bebekleri de anneleri de dışardaki insanların lafına çok kulak asmayın daha da sıkıntıya girersiniz çorba vermeye çalışın bol bol tarhana kemik suyu bebekler çok sever maalesef ek gıda biraz uğraştırıyor Allah yardımcınız olsun
Ö

Özlem K.

21 Temmuz 2026 11:08
Selin Erçelik
Mamajo almıştım fiyatı uygun
Onuda deneyeceğim çook teşekkür ederim ❤️
Ö

Özlem K.

21 Temmuz 2026 11:11
Melahat G. S.
Pipetle su içirmeyi öğretebilirsiniz sonrasında pipetli suluk alıp kilosu gayet iyi 10 aylık kızım 7 kilo 2775 doğum kilosu çok sıkıyorlar bebekleri de anneleri de dışardaki insanların lafına çok kulak asmayın daha da sıkıntıya girersiniz çorba vermeye çalışın bol bol tarhana kemik suyu bebekler çok sever maalesef ek gıda biraz uğraştırıyor Allah yardımcınız olsun
Çok teşekkür ederim deneyeceğim zaten psikolojim o kadar bozuldu ki anlatamam herkes bu çocuk gelişmiyor şunu yedir bunu yedir şundan ver diyor ama ben onun için neler yapıyorum yemiyor kimseye bunu anlatamıyorum doktorlar dahi ne nedenini bulabiliyor ne de çözüm yolu önerebilir allah bağışlasın kızınızı rabbim tüm annelerin yardımcısı olsun çorbalar meyve pireler neler neler denedim yediremiyorum yemiyor dediklerinizi bugün de deneyeceğim çok teşekkür ederim ❤️
N

Nazenin

21 Temmuz 2026 20:54
Özlem Köken
Çok teşekkür ederim deneyeceğim zaten psikolojim o kadar bozuldu ki anlatamam herkes bu çocuk gelişmiyor şunu yedir bunu yedir şundan ver diyor ama ben onun için neler yapıyorum yemiyor kimseye bunu anlatamıyorum doktorlar dahi ne nedenini bulabiliyor ne de çözüm yolu önerebilir allah bağışlasın kızınızı rabbim tüm annelerin yardımcısı olsun çorbalar meyve pireler neler neler denedim yediremiyorum yemiyor dediklerinizi bugün de deneyeceğim çok teşekkür ederim ❤️
Ya aslında azcık büyük olsa belki çocukları filan göre göre yemek isterdi inşallah o zamana kadar bebeğiniz iştahla iştahlanmaya başlar. Allah kolaylık versin
Ö

Özlem K.

25 Temmuz 2026 22:12
Ümran
Merhaba hayır emrediyorum mama veriyorum doktora götürdüm kilo alımı çok düşük bir şekilde beslemem gerektiğini söyledi hatta bir çok doktor aynı şeyi söyledi
Ö

Özlem K.

25 Temmuz 2026 22:14
Nazenin
Ya aslında azcık büyük olsa belki çocukları filan göre göre yemek isterdi inşallah o zamana kadar bebeğiniz iştahla iştahlanmaya başlar. Allah kolaylık versin
Amin çok teşekkür ederim Rabbim bütün annelerin yardımcısı olsun çok zor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir