Kızlar Bebegi Böyle Olan Varmi Qcil Cvp Versin

121 görüntüleme
B

Berçem A. ..

4 Ocak 2026 13:08
Bebegim doğduğundan beri gündüz uykusu uyumuyor çok huzursuz doktora götürdük kolik dediler 47 günlükken 10 gün boyunca 3 saat ağlardım şimdi öyle ağlamıyor ama gün boyu huzursun sallayarak uyutuyoruz akşam saat sekiz uyur 4 5 saat uyur tekrar uyanır emer geri uyur sabah 6 yakadar iyi sonra si huzursuz 5 aylık 5 aydır böyle 3 dk emer aglarak geri çıkarır kucağa aldığımızda kendini top gibi yapar bazenleri öyle yaptindigunda yoğurt kesiğigibi kusar bazenleri acaba ne zaman düzelir lütfencvp verin emzirirken uyuturken çok zorlanıyorum neden böyle yapıyor
B

Berçem A. ..

4 Ocak 2026 13:16
Cvp verir misiniz,
T

Tuğba Y.

4 Ocak 2026 13:20
Merhaba, benim de kızım bu şekildeydi. Çok zorlanırdık, gerçekten de hiç bitmeyecek gibi oluyor. 6. ayında gaz problemi bitti, yani onun canını yakacak süreci atlattı. Ama henüz gündüz ve gece uykuları düzelmiş değil, hâlâ saat başı uyanır. Ne yazık ki destekle uyuyor, bundan sebep olduğunu da biliyorum ama şimdilik böyle devam ediyoruz. Eğer sizin bebeğiniz 6. 7. ayında hâlâ devam ederse şikayetiniz, bir uzmana görünmenizi tavsiye ederim çünkü artık bağırsak gelişimi olgunluk kazanmış oluyor. Yine de kalbiniz ferah olsun, bazı minnoşların da mizacı bu.
Hatice C. .

Hatice C. ..

4 Ocak 2026 13:25
Aslında normal refleksler veriyor ilk çocukmu Acaba
B

Berçem A. ..

4 Ocak 2026 13:34
Evet ilk çocuk erkek
Hatice C. .

Hatice C. ..

4 Ocak 2026 14:11
Allah bağışlasın hepimizin yavrularını bunlar normal şeyler diş sancısı da sebep olabiliyor böyle olmalarına olabildiğince rahat ettirmeye çalışın altı temiz karnı tok olsun kısa süreli de olsa uyusun uyansın uyanık olduğunda oyun oynatıp dikkatini çekin aralarda zaten kendisi de parmaklarını sokuyordur ağızına sizde temiz parmakla minik kaşımalar yapın kaşıyıcıyi kabul ediyorsa eline verin ısırsın bunlar rahatlık sağlar uyumak istemediğinde uyusun diye zorlamakta kısa uykulara sebep oluyor kendi tecrübem bunlar işinize yaramasını umarım 🙂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir