Kızlar 5.5 Aylık Kız Bebek

130 görüntüleme
D

Damla K.

9 Şubat 2026 18:34
Ay aşırı huzursuz uykuya aşırı direniyo asla uyumuyo hele akşam uykuları mahvoldu nolur bi taktik verin bişey yapın
B

Bets

9 Şubat 2026 19:15
Benim kızım doğduğu günden beri öyle gündüz uykuları neredeyse sıfır, kafayı yiyorum bazen evde 4 kişi yetişemiyoruz öyle düşünün en son doktora dedim bu işin damlası yok mu ge-ce diye damla önerdi çok zorda kalınca veriyorum çünkü uyumayınca kendisi daha çok deliriyor hatta bazen sinirden kısmı katılma nöbeti geçiriyor
D

Damla K.

9 Şubat 2026 19:20
Bebe doktordan istedim hiç önermiyorum dedi ama sanırım çıldırmak üzereyim yani o kadar yoruluyorum ki sabah kahvaltısıyla duruyorum yemek dahi yapamıyorum kucağımdan indiremiyorum süreli ağlıyor sonra kucağımaaluyprum geçiyor doktora gidiyoruz norma diyor bana anormal geliyo
B

Bets

10 Şubat 2026 20:26
Çok zorlandığınızda deneyebilirsiniz bende öyleyim cinnet geçiriyorum artık hele şimdi kan damlası başladık iyice kötü oldu napalım el mahkum
İ

İlkin D.

11 Şubat 2026 09:39
Yalnız değilmişim kızım 5 ay 1 günlük şu an sadece bende sallayarak aşırı zor uyutuyorum.Gündüz uykuları çok zor hiç bir şekilde ana kucağında vs. de oturmuyor ağlıyor evde hiç bir şey yapamıyorum.
D

Damla K.

11 Şubat 2026 12:02
Bir de iki gündür bişey öğrendi mesela istediği olmayınca nefessi kalır gibi kendini sıkıyor göbeğini kaldırıyor ıkınıyor yüzü kıp kırmız oluyor
C

Ceylan K. B.

11 Şubat 2026 12:15
Bn 2.ayından beridir bi dakka gündüzleri boş kalamadım. Dönemlerine göre ihtiyaçları aslında. Ama çok yorucu hakketen. 3.5 aylık şimdi farkındalığı daha da arttı gündüz uykusu yok denecek kadar kısa on dakka 20dakka ama geceyi öğrendi. Gündüzü öğrendi. Yetişkin uykusu gibi derin yüzeyel uykuların geçiş provaları bunlar malesef yalnız sakinleşemiyorlar halen. Günü kaçırmak istemiyorlar güvende olduklarını bilmek istiyorlar. Bakalım geceleri 2saatte bir uyanıyoruz biz hala. Belki daha da sıklaşır sonradan belki de oturur. Ama bildiğim belirli bir rutini kendi adınıza takip etmek. Bebek anlamaz baştan ama oturur yavaşca bn (2.ay) zorlanmalarıyla akşamları 6-7den sonra sakin bir ortam yaratmaya çabaladım en azından yatacağı odada vakit geçirdik. Banyo alt değişimi besleme minik seslerle konuşma. Ninni. Saatlerimi alıyor bazen uyutma ama yavaşça oturmaya başladı farkediyorum özellikle 7gibi seremoniye başlarsam 8.30-9gibi en geç uyuyor. Emmek için uyanıyor. Tabi bebekten bbeğe farklılıklar var ama bnce rutin bi şekilde sizin ayınızda daha önemli
D

Derya S. ..

11 Şubat 2026 12:21

Betül Kabaağaç

Benim kızım doğduğu günden beri öyle gündüz uykuları neredeyse sıfır, kafayı yiyorum bazen evde 4 kişi yetişemiyoruz öyle düşünün en son doktora dedim bu işin damlası yok mu ge-ce diye damla önerdi çok zorda kalınca veriyorum çünkü uyumayınca kendisi daha çok deliriyor hatta bazen sinirden kısmı katılma nöbeti geçiriyor

Merhaba Betul Hanim,Hangi damlayi onerdi doktorunuz?
G

Gülşen A.

11 Şubat 2026 20:26
Benim bebeğim de 5. Aya girdi gündüz uykuları çok kötü oldu bi anda uyanıyor 20 30 dk sonra tüm gün huysuz eskiden çok mutluydu gülerdi şimdi kafama takıyorum
B

Bets

12 Şubat 2026 10:13

Derya S.

Merhaba Betul Hanim,Hangi damlayi onerdi doktorunuz?

Ge-ce diye yazılıyor eczaneden aldım ben çok zorda kalınca veriyorum 4,5 aylık günde 3-4 kere kullanabilirsin 3-4 damla şeklinde dedi
B

Bets

12 Şubat 2026 10:13
Kızlar inanır mısınız dünden önceki gün 4. Ay aşıları oldu inanılmaz bir huzursuzluk süreki ağlama ateş yok ama insan korkuyor
B

Bets

12 Şubat 2026 10:14

Damla Kaya

Bir de iki gündür bişey öğrendi mesela istediği olmayınca nefessi kalır gibi kendini sıkıyor göbeğini kaldırıyor ıkınıyor yüzü kıp kırmız oluyor

Benimkide 30 saniye falan nefesini tutuyor doktora sordum morarma yoksa sıkıntı değil sinirden yapıyor dedi… sanırsın devlet başkanı sinirden duramıyor 😂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir