Kızımin Tüm Vücudunda Siğil Gibi Şeyler Çıktı

69 görüntüleme
S

Seda P.

22 Ocak 2026 13:48
Önce ayaklarında vardı geçmedi bir türlü 5 6 ay sonra tüm vucuda serpmis durumda doktora götürdük ayaktakilerine sprey gibi birşey şey sıktı yaktı kızım çok ağladı ama geçmedi kremler sürdüm fayda da etmedi ne yapmam gerek
S

Selin E.

22 Ocak 2026 14:06
Görüşünüzü bilmiyorum ama naçizane fikrimi söyleyeyim. Uzun yıllar siğillerim vardı yaktırdım hiç geçmedi aksine sıçradı. Yaktırmak çok acılı bir işlem bu arada. İncir ağacının dalını kırıp sütünü siğillere sürüp dua ettik ve geçti.
S

Seda P.

22 Ocak 2026 14:08
Hangi duaları ettiniz acaba birde ne kadar zaman surmeliyim incir yaprağının sütünü
Deniz T.

Deniz T.

22 Ocak 2026 14:40

Selin Erçelik

Görüşünüzü bilmiyorum ama naçizane fikrimi söyleyeyim. Uzun yıllar siğillerim vardı yaktırdım hiç geçmedi aksine sıçradı. Yaktırmak çok acılı bir işlem bu arada. İncir ağacının dalını kırıp sütünü siğillere sürüp dua ettik ve geçti.

Merhabalar hangi dualari okuduz acaba?
S

Selin E.

22 Ocak 2026 14:50
Öyle spesifik bir dua değil de 3 ihlas 1 fatiha okuyup peygamberlerimize dua etmek. Siğiller geçsin diye dua etmek.
S

Selin E.

22 Ocak 2026 14:51

Seda Polat

Hangi duaları ettiniz acaba birde ne kadar zaman surmeliyim incir yaprağının sütünü

Sadece 1 kere dalını kırıp sürdüm hemen yıkamadım elimi yarım saat bekleyip yıkadım
S

Seda P.

22 Ocak 2026 17:03
Bir kere tek sürmüştüm incir sütünü ama o da geçmedi acaba sürekli geçene kadar mi yapmak lazım diye sordum teşekkür ederim yinede bir de dua ederek deniycem inşallah geçer

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir