Kızım Yataktan Yere Düştü

154 görüntüleme
B

Buse N. D. ..

27 Haziran 2025 19:41
Kendi yatamdan 1 metre feln dur yere kızım 8 aylık yüz üstü parke ye düştü anlı morardı ve az şişti çok ağlamadı hatta az ağladı sonra oynamaya başladı .10 saniye arka mı dönmem ile kızımı yerde buldum. düştü esnada gördüm ama yetişemedim çok korktum korkuyorum da bir şey olur mu hastenye gitmelimiyim noolur cevap verin
G

Güljahan A. ..

27 Haziran 2025 19:52
Dustugu yer kizinizin boyundan buyukse mutlaka gitmeniz gerekiyor diye duymustum, ama bence yinede gidin iciniz rahat eder en azindan
E

Erva K.

27 Haziran 2025 19:58
Bence gitmelisiniz. Bıngıldağını kontrol edin şiş gibiyse hemen gidin, yatarken ellerinden tutup kaldırım dengeli kalkabiliyor mu
B

Buse N. D. ..

27 Haziran 2025 20:00
Yok bıngıldak şiş değil keyfi yerindeydi uyudu şimdi elini tutup aslınca da kalktı ayağı
P

Pınar G. ..

27 Haziran 2025 20:08
Benim bebeğim de 6 7 aylık gibiydi 1 m.kadar mesafeden fayans zemine düştü dediğiniz gibi doğru düzgün aglamadi bile sadece kontrol altında tuttum gözlemledim herşey normal gidince götürmedik endişe etmeyin.
B

Buse N. D. ..

27 Haziran 2025 20:10
Çok teşekkür ederim Pınar hanım içim biraz rahat etti
Y

Yasemin İ. K.

28 Haziran 2025 11:19
Benim oğlum da çok kez kafa üstü düştü koltuktan yataktan. Aniden atıyordu kendini, ben ne olduğunu anlamadan yerle buluşuyordu. Hepsinde takip ettim, iki üç saat uyutmadım, bulantı kusma huzursuzluk, düştüğü yerde bariz büyük şişlik,kanama açık yara yoksa takipte kalın. Bebeğiniz boşu yere tomogrofi radyasyonuna maruz kalmasın. Geçmiş olsun
B

Buse N. D. ..

28 Haziran 2025 12:04
Çok teşekkür ederim hafif şişilik vardı geçti sabah
M

Merve A.

28 Haziran 2025 12:22
Ara ara uyandırın fışkırır tarzda kusma yoksa takip edin.
Ş

Şeyma C. ..

28 Haziran 2025 18:44
Benim kızım da düşmüştü çok ağladı. Önce bişey yok gibiydi daha sonra kolunu hareket ettirememeye başladı. Hastaneye götürdük hemen köprücük kemiği kırılmıştı. İnşallah sizin bebeğinizde bişey yoktur ama hastaneye götürmeniz iyi olur bence

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir