Kızım kafasına vuruyor
122 görüntüleme
S
Selmanur K.
1 Haziran 2025 19:46
Nedenini anlayamadıgim bir şekilde kızım kendi kafasina vuruyor. hatta birkaç kere kafasını duvara vurdu. bir şeyler anlatmak istiyormuş gibi. üst dişleri çok şişti 11 aylık. ondan olabilir mi bu durumlar. bir de bana da vuruyor 🥺 suratima. nedeni nedir
E
Ezgi E.
2 Haziran 2025 08:58
Normal bir durum benimki 15 aylık ve bir süredir kendi kafasına vuruyor sinirlenince duygularını belirtmek amaçlı yapıyor birde kafalarını duvara vurmasının kötü bir şey olduğunu anlamadığı için oyun yaptığını sanıyor
M
Meryem Ö. ..
3 Haziran 2025 07:56
3 yaşında yeğenim de sürekli kafasını yerlere vuruyor henüz tam anlamıyla kendini ifade edemediği için böyle bir yöntem seçiyorlar sanırım. Biz doktora götürdük değerlerine baktırdık herhangi bir sorun olmadığını söylediler.
R
Reyhan G. ..
3 Haziran 2025 08:35
Benim kızım da o aylarda kafasını duvara vuruyordu ama sanırım canının acıdığını anlayınca vazgeçti. Bana da vuruyordu. Yerine sevmeyi koyduk her vurduğunda sevmeyi gösterdim şu anda vurmuyor. 🩷

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
3 Haziran 2025 12:29
Bebeklerde vurmanın bir çok farklı sebebi olabilir. Diş sancısından anlaşılamamaya hatta dikkat çekmeye kadar bir çok sebep çocuklarda sizin dışardan şiddet olarak göreceğiniz davranışlar neden olabilir. Bu sebeple tam olarak sorunun ne olduğunu anlamanız için çocuğu daha yakından izlemenizi tavsiye ederim.
Şu videoyu izlerseniz sanırım size yardımcı olacaktır
https://youtu.be/IPnzEw-cu6Y?si=xUqX-4sPjBZeTvAN
Şu videoyu izlerseniz sanırım size yardımcı olacaktır
https://youtu.be/IPnzEw-cu6Y?si=xUqX-4sPjBZeTvAN
H
Habibe C.
4 Haziran 2025 10:52
22 aylık istediği olmadığı zaman veya sinirlendiği zaman kafasına vuruyo erkek bebek
H
Hümeyra K.
5 Haziran 2025 20:49
10.5aylik erkk bebeğim var. Oda elini göğsüme ,yüzume vuruyor. Babasının kafasına vuruyor. Genelde o sırada birşeye dikkat çekmek için yapıyor atıyorum göğsüme vuruyosa meme istiyor oyuzden vuruyor. Genel olarak soruyorum akranlarına hepsinde vurma olayı varmış . Belki dediğiniz gibi dis yüzünden dir. Bunu zamanla takip ederk siz anlarsınız 💐💐♥️