Kızım Gündüz 4-5 Saat Uyumuyor

88 görüntüleme
Ç

Çağla y.

6 Ağustos 2025 19:28
Merhaba kızım 11 haftalık gece 21:00-06:00 arasında bir kez uyanıyor ve uyuyor ancak gündüz uykusu 15-20 dklık yapıyor ve beşiğe koyunca uyanıyor birkaç gündür bu sebepten gece uykusuna geçişte zorlanıyor.Ne yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum
A

Aslıhan M.

6 Ağustos 2025 19:56
Sessiz az Işık alan sakin ortamda uyutmaya çalışın beyaz gürültü de dinletebilirsiniz. Hala daha yenidoğan döneminde olduğu için size ihtiyaç duyar göğsünüze yatırıp uyutursanız daha uzun uyur. Zaten kafasını dik tutmaya başladıktan sonra vazgeçiyorlar o şekilde uyumak alışır diye korkmayın 🙂
N

Nazlı Ö. ..

6 Ağustos 2025 20:02
Merhaba, belki de 4. Ay uyku gerilemesini erken yaşıyor olabilirsiniz. Bizim de böyleydi ve 2 -3 hafta kadar sürdü sonra geçti şimdi 4 aylık ve bir saate yakın uyuyor. Osman Bey'in dediği gibi 3. Ay da biraz uykular karışıyor. Geçecektir, zor ama sabır 🌸
E

Elif A.

6 Ağustos 2025 20:07
Benim oğlumda şuan 1 buçuk aylık ve doğduğu günden beri gündüz uykusu çok kısa gecelerinde çok bölük bölük som bir kaç gündür akşam 8 sabah 5 arası uyuyor beslenmek için kalkıyor ama gündüzleri sürekli başındayım uyanınca tekrar uyutmaya çalışıyorum gün bizim için 5 te başlıyor ama bizde gaz sancıları var o saat aralıklarında sürekli sancılı oyüzden olabilir bizim ki bir doktorum bazı bebekler 20 saat uyurlen bazıları 20 saat uyumayabiliyor endişelenme rutine sadık kal geliştikçe düzene girecek demişti

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir