Kızım Gece Yatağından Çıkıp Baska Yerde Uyuyor

110 görüntüleme
G

Gül B.

17 Şubat 2026 14:56
Kızım iki yasinada ama yatağından çıkıp yastifini alıp ya yerde yada başka odada yerde uyuyor . Yatağına koysam da geri çıkıyor bazen de bizim yanımıza geliyori neden acaba
B

Büşra K. ..

17 Şubat 2026 15:44
Gül Hanım merhaba Bir haftadır aynı sorunu yaşıyorum çocuğu kuru yerlerden topluyorum korkmaya başladım uyurgezer mi diye yani bu 2 yaşta görülebilen bir şey mi Bugün bir uyandım çocuk tuvaletin kapısının ağzında uyuyor Dün bizim yanımıza geldi 2 gün önce Oturma odasının kapısının ağzında uyuyordu ne yapacağımı şaşırdım gerçekten
F

Fatma S. ..

17 Şubat 2026 15:49
Yer daha mı serin geliyor acaba 😊
B

Büşra K. ..

17 Şubat 2026 15:51
Kuru yer nasıl konforlu olabilir anlamıyorum cidden😊
G

Gül B.

17 Şubat 2026 16:17

Büşra Kılıçaslan

Gül Hanım merhaba Bir haftadır aynı sorunu yaşıyorum çocuğu kuru yerlerden topluyorum korkmaya başladım uyurgezer mi diye yani bu 2 yaşta görülebilen bir şey mi Bugün bir uyandım çocuk tuvaletin kapısının ağzında uyuyor Dün bizim yanımıza geldi 2 gün önce Oturma odasının kapısının ağzında uyuyordu ne yapacağımı şaşırdım gerçekten

Bizim ki bayadir var ya iki ay kadar oldu ger yerde yatıyor ben de bilemiyorum ya evin içi sıcakta değil halbuki ama bilemiyorum
B

Büşra K. ..

17 Şubat 2026 19:31

Gül Bolat

Bizim ki bayadir var ya iki ay kadar oldu ger yerde yatıyor ben de bilemiyorum ya evin içi sıcakta değil halbuki ama bilemiyorum

Acaba 2 yaşın getirdiği güncelleme mi
G

Gül B.

17 Şubat 2026 19:34

Büşra Kılıçaslan

Acaba 2 yaşın getirdiği güncelleme mi

Bilemiyorum ya sizin de mi çocuğunuz iki yaşında
B

Büşra K. ..

17 Şubat 2026 19:36

Gül Bolat

Bilemiyorum ya sizin de mi çocuğunuz iki yaşında

Evet 2 yaşında korkumdan her yeri kitleyip yatıyorum kapıları açar diye

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir