Kızım Emekleyemiyor
116 görüntüleme
F
Fatma Ç.
Premium Üye
9 Temmuz 2026 12:02
Merhabalar kızım 8 aylık ve küçüklüğünden beri yüzüstü durmak istemiyor biraz egzersiz yaptırdığımda hemen kafasını yere koyup yatıyordu. Şimdide emekleme pozisyonuna getiriyorum ama kolları güçsüz olduğu için duramıyor. Bacaklarıyla itebiliyor kendini ama kollarının üstüne gelemiyor . Endişeleniyorum ama bu normal mi
K
Kevser B. A. ..
9 Temmuz 2026 12:04
Zamana bırakın zorlamayın ilk kızım 6. Ayda emekleyip 9. Ayda yürüdü ikinci kiizim şu an 9 aylık oldu sağa ve sola daha yeni üç gün önce dönmeyi başardı her çocuk farklıdır anın tadını cikartin sadece zamanı gelince hepsini yapiyorlar
F
Fatma Ç.
Premium Üye
9 Temmuz 2026 12:06
Sağolun Kevser hanım, kızım boy ve kilo olarak düşük eğride. Kendi çizgisine göre büyüyor ama yaşıtlarına göre oldukça geride kilosu. O sebeple endişeleniyorum
B
Bahar E.
9 Temmuz 2026 12:07
Biz 10 aylıkken falan sürünmeye basladık şuan 12 aylık bir aydır kedi gibi dizlerinin üstünde emekliyor bende çok korkup sabırsızlanıyordum ama bu süreçte hiçbir basamak zorla olmuyor zamanla tatlı canı isteyince emekleyip yürüyecektir ve şuda var emekleme gelişim göstergesi olarak kabul edilmiyor hekimim hiç emeklemeyedebilir demişti
F
Fatma Ç.
Premium Üye
9 Temmuz 2026 12:08
Teşekkür ederim Bahar hanım , içimi rahatlattınız
T
Tuğba B. ..
9 Temmuz 2026 12:11
1 yaşında yürümesini beklerken emekledi oğlum. Her çocupun gelişimi çpk farklı kıyaslama yapmamak lazım. Daha emeklemeye hazır depil demekki bebeğiniz bu bir sorun değil. Beşkide emeklemeden yürüyecek kızınız
E
Eda D.
9 Temmuz 2026 12:37
Benim kızımda prematüre 2-3 aylıkken dönüyordu 6 aylıkken surüneyerek gidiyordu ama 10 ayın ortasına kadar oturamadj mesela [10.ayın](10.ayın) ortasına kadarda tutunup kalkamadı 12 ayın ortasında yürüdü
S
Seda N. ..
9 Temmuz 2026 13:18
Kesinlikle takmayın kafanıza, oğlum 11 aylıkken yürüdü ama asla emeklemedi, şimdi 17 aylık 1 aydır emekliyor 😂😂emeklemek çok da gerekli değil. Popo üstü sürünerek giderdi önceden de çocuklar ne isterse onu yapıyor işlerini görüyor bir şekilde. Boşa üzmeyin kendinizi 🌸
F
Fatma Ç.
Premium Üye
9 Temmuz 2026 14:13
Hepinize teşekkür ederim zamana bırakıyorum bendee o halde , sağlıkla büyüsünler inşallah 🙏🏻
Yükleniyor...