Kızım Çok Sık Uyanıyor
164 görüntüleme

Zeynep U. ..
7 Temmuz 2025 20:24
Kızım 8 aylık 2. Ayından itibaren bir uyku düzenimiz vardı 5 aylık olana kadar geceleri uyanmazdı ben alarm kurup emzirirdim. 5. Ayına girdiğinde bazı geceler sık sık bazı geceler sabaha kadar deliksiz uyumaya başladı ne yaptıysak düzen tutturamadık anne sütü ve ek gıda alıyor kilosu ayına göre iyi yatağını bile değiştirdim ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum gündüz uykularımız düzenli bu arada
A
Adviye T.
7 Temmuz 2025 20:55
Bildiğim kadarıyla 2. Ayından sonra uyandırmanıza gerek yoktu 6-7 saat emmeden durabiliyor. Benim kızım uyuyordu o şekilde. 8 aylık dediğiniz için diş sancısı geldi aklıma. Diş çıkarttı mı bilmiyorum çıkartmadıysa yatmadan önce veya günde bi kaç kere zeytinyağı karanfil kürünü uygularsanız rahatlıyor

Zeynep U. ..
8 Temmuz 2025 07:52
Sağlık ocağında hemşiremiz gece uyanmasa da besle demişti belki o yüzden uyku düzeni bozuldu bi tane dişi çıktı geçen hafta içi karanfil kürü uyguladım ama sanırım bizde çok bi faydası olmadı. Bilgileriniz için teşekkür ederim
A
Adviye T.
13 Temmuz 2025 05:52
Yaa anladım bana da tam tersi 2 ay kontrolünde doktor artık uyandırmana gerek yok demişti. Tabii bilemiyorum bebeğin kilo alımına bağlıdır. Faydası olmamasına üzüldüm başka neler yapılabilir bilemiyorum inşallah uykuları düzene girer

Zeynep U. ..
13 Temmuz 2025 05:53
Teşekkür ederim