Kızım Çok Sık Kabız Lütfen Görün Hocam
80 görüntüleme
S
Sena B.
31 Temmuz 2025 19:09
2 yaşındaki kızım çok sık kabız oluyor yapana kadar mahfoluyor ne yapabilirim 1 senedir böyleyiz
E
Esra A.
2 Ağustos 2025 07:19
Canım benim probiyotik kullan tabi doktorlara önce danışmakta fayda var ama eger tuvalete çıkaran besinleri çok tüketmiyorsa probiyotik kullanmak senide onuda rahatlatacaktır
S
Sena B.
2 Ağustos 2025 11:21
Çok tesekkurler
T
Tuğçe B.
3 Ağustos 2025 21:17
Hindistan cevizi yağı öneririm

Ayşenur A. ..
4 Ağustos 2025 21:07
Çok geçmiş olsun. Bebeğim ek gıda almaya başladıktan sonra kabızlık başlamıştı 5 gün kaka yapmadığı oluyordu.Müdahalesiz yapmıyordu artık. Kabız yapacak hiçbir şey yedirmeme rağmen kabız oluyordu. Bende ise 8 aydır kabızlık vardı artık anal fissür olmuştu ağlayarak çıkıyordum tuvaletten o derece kötüydüm. Daha sonra Haydar Yılmaz Beyin kurucusu olduğu Doğadan Bizim Mayanın Kombiyotik yoğurt mayasını evde yapana kadar. Prebiyotik olarak zengin çeşit içeriğine sahip hem doğal hemde ailecek yoğurt ihtiyacımızı da karşıladık. Daha ilk kullanımda faydasını gördük. Şimdi kzıma şunu yedirirsem kabız olur mu diye düşünmüyorum çünkü hepsini sindiriyor. Hergün dua ediyorum. Lütfen Facebookta İnstagram yazılarını okuyun ne demek istediğimi anlarsın. Trendyolda da satıyorlar web sitelerinde ide detaylı soru sorabilirsiniz