Kızım 6 Sında 6 Aylık Olacak Uyumuyor İki Gündür Geceleri
126 görüntüleme
D
Dilruba C. ..
3 Şubat 2026 02:53
Mamasını değiştirdim Bebelac gold 2 aldım 6 aylık olacak diye 800 gr olandan ama onu kullanmaya başladığımdan beri geceleri uyumuyor aceba diş mi diyorum ama huzursuz değil anlam veremedim dün 4 te uyudu şuan hala uyanık ama sürekli ne bulsa hırslı bir şekilde ağzına götürüyor kemirmeye çalışıyor
D
Dilruba C. ..
3 Şubat 2026 02:53
Ne yapacağımı şaşırdım

İlsu O. K.
3 Şubat 2026 03:40
Merhaba; öncelikle mama ile ilgili bir sorun olsa bu sadece gece olmaz. Bebeğinizin uykusuzluğu mama değişimine denk gelmiş. Sorunu aslında sizde anlamışsınız "ne bulsa hırslı bir şekilde ağızına götürdüğünü" yazmışsınız. Eğer bebeğinizin gün içindeki genel durumu iyi ise endişelenmeyin. Muhtemelen dişten zorlanıyor. Soğuk uygulama rahatlatır biraz. Anne sütünüz varsa dondurup meyve süzgecinde verebilirsiniz dondurma gibi. Ya da tadım yapıyorsanız meyve rendeleyip yine soğutup yoğurtla karıştırıp süzgeçte verebilirsiniz. Ellerinizi yıkayıp diş etlerine masaj yapabilirsiniz. Emzik kullanıyorsanız soğuk emzikte biraz iş görür. Eline ısırabileceği diş kaşıyıcılar verebilirsiniz.
D
Dilruba C. ..
3 Şubat 2026 03:43
İlsu hanım yanıtladığınız için çok teşekkür ederim iyi geldi 🫠
A
Aslı
3 Şubat 2026 07:27
Bebeğim 5 aylık olmak üzere uykuları 3 haftadır oturmuştu. 3 gündür ne gece ne gündüz o kadar düzensiz ki uykuları ellerini ağzına götürerek uyanıyor. Üstü başı salyadsn ıslanıyor hep bende artık diş olduğunu düşünmeye başladım

İlsu O. K.
5 Şubat 2026 01:47
Diş dönemi gerçekten zor bir dönem. Bağırsak sorunları olan prematüre bir bebeğim var ilk 4 ay geceleri sürekli keçi gibi eee liyordu gazdan beter olmuştuk 1 pırt yapınca mutluluktan ne yapacağımızı şaşırırdık ama bana gaz mı diş mi zor deseniz ben diş dönemi derim. Bütün uyku, beslenme, günlük rutin, sinir sistemi her şey alt üst oldu ne için 1 adet diş çıkacak diye 🤣🤣 valla zor iş
D
Dilruba C. ..
5 Şubat 2026 01:49
Valla haklısınız diş için granül aldık tetagil bakalım faydası olacak mı
D
Dilruba C. ..
5 Şubat 2026 01:49
Hala ayağımda sallıyorum bu arada