Kızamık Kızamıkçık Kabakulak Aşısı

122 görüntüleme
Z

Zeynep

7 Temmuz 2026 15:35
Merhabalar 9.ayımızdayız yarın KKK aşımız var bazıları ağır geçiyor diyor korkulacak bir şey var mı yaptırmalı mıyım
Göktenur B.

Göktenur B.

7 Temmuz 2026 15:37
Biz olduk hiç de ağır geçmedi bizim bu zamana kadar hiç bir aşımızdan sonra ağır bir durum yaşamadık sadece o ay ebemiz o aşıyı olduğumuzda eğer çok husursuz olursa calpol verebilirsin demişti ama gerek duymadık biz
İlsu O. K.

İlsu O. K.

7 Temmuz 2026 15:47
Zeynep Hanım Merhaba; öncelikle şimdiden geçmiş olsun.. Aşı sonrası durumun ben şahsen çok abartıldığını düşünüyorum biraz endişeden oluyor bu durum sanırım.. Eğer bebeğiniz normalinde sık ateşlenen ya da havale geçiren bir bebek değilse aşı sonrası huzursuzluk, az ateş görülmesi bence çok normal.. Oğlum genelde aşı sonrası bir kaç saat içerisinde hafif ateşleniyor huzursuzluk olmazsa pek müdahale etmiyoruz ya da doktorumuza danışıp tek sefer calpol veriyoruz, tek seferde yetiyor tekrarlamıyoruz. Aşı öncesi asm'deki hemşirenize ateş ya da farklı bir yan etki durumuna dair danışın.
B

Burcu000

7 Temmuz 2026 16:09
Biz geçen hafta yaptırdık. Hiç yan etkisi felan olmadı
Fatma A. U.

Fatma A. U.

7 Temmuz 2026 16:21
Bu aşı değilde 1 yaş aşısı çok kötü yapıyor bebekleri kızım yeni yeni kendine geliyor
Begüm A.

Begüm A.

7 Temmuz 2026 17:15
Biz de geçen hafta yaptırdık en rahat aşı buydu diyebilirim hiç bir komplikasyon olmadı şükür
S

Sultan ..

7 Temmuz 2026 22:01
Benim bebegimde ilk kez bu aşıda dirençli ates oldu, ama doktor boğazı dolu muhtemelen nezle falan demisti, ben yine de aşıya bağlıyorum aşı oldugu günün gecesi oldu cunku ates. Aynı asi 1 yaşında da var zaten o yüzden keske yaptırmasaydim dedim. 1 yas asisini yaptırdık bu sefer direnç kazanmıştı sanirim ates falan olmadi

Insallah sizin bebeğiniz sorunsuz atlatır
S

Sultan ..

7 Temmuz 2026 22:01
Bu arada parol şurup iyi bir ates düşürücü, calpol pedifen vs bunların yapamadığını yapti düşürdü atesi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir